iPhone 12 Purple. Що змінилося крім кольору?

Ніхто й уявити собі не міг, що на весняній презентації Apple покаже нам новий iPhone. Чесно сказати, смартфон нічим не відрізняється від торішнього iPhone 12, крім кольору корпусу – він пурпурний (або фіолетовий). Тім Кук під час анонса сказав, що Apple випустила нове забарвлення в честь весни і "Повного розквіту" (слоган івенту).

Що змінилося в iPhone 12?

Нічого. Матеріали корпусу, начинка і характеристики залишилися. Розробники просто взяли iPhone 12 і 12 mini та перефарбували їх у світло-фіолетовий колір. А ось моделі 12 Pro і 12 Pro Max не отримають весняно нововведення, вони продовжують продаватися в старих кольорах.

Звичайно, це не можна назвати істотним апгрейдом. Але в порівнянні з тим же iPhone 12 в синьому корпусі, пурпурний виглядає на відео і фото куди цікавіше. Деякі журналісти з найбільших ЗМІ вже змогли подивитися на гаджет наживо і поділилися своїми враженнями.



1ezh|864х452.jpg

Редактор видання The Verge Дітер Бон сказав, що відтінок вийшов дуже світлим. Він скоріше назвав би його бузковим. Але Дітеру сподобалося нововведення хоча б тому, що пристрій сильно виділяється серед інших "братів" навіть здалеку.

Редакція сайту Mashable теж сказала, що фіолетовий iPhone 12 не такий вже й фіолетовий, як і зелена модель не дуже зелена. Вони назвали його барвінком або лавандою. А ось алюмінієвий обід дійсно темно-пурпурний.

Загалом, пристрій трохи відрізняється за відтінком від тієї моделі, яку нам показали в відео на онлайн-презентації. Проте, це світліше забарвлення дуже сподобалася експертам. Але найбільше воно сподобався дівчатам! 8 з 9 співробітниць, з якими ми дивилися презентацію у вівторок, сказали, що вони точно будуть оновлюватися.

До речі, це не перший фіолетовий яблучний смартфон. Раніше компанія вже випускала iPhone 11 в схожому корпусі. Якщо хочеш виділитися свіженьким весняним iPhone, то ти можеш оформити попереднє замовлення вже зараз на нашому сайті. Це того варте.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Передзамовлення:
MJNE3/MJQF3
27 299 ₴
681 $
MJNF3/MJNP3
25 699 ₴
641 $
Коментарі
Додати коментар