iPhone 13 чи iPhone 12s чекати цього року

Судячи з останніх чуток, компанія Apple не випустить iPhone 13. Найімовірніше, замість нього у 2021 році вийде iPhone 12s. А все через забобони з приводу числа 13. Чому в Купертіно так його бояться і чи можна вірити в ці чутки – зараз розберемося.

Під яким індексом вийде наступний яблучний смартфон

У Європі та особливо у США число 13 "Чортова дюжина" прийнято вважати нещасливим. В американських хмарочосах немає 13 поверху, після 12 йде відразу 14 або ж 12 Б, чи навіть "12 + 1". На американських кораблях після 12 каюти йде 14. А через забобонності американських пілотів на озброєнні армії ніколи не було винищувача F-13, його назву замінили на F-14.



ezh|864х452.jpg

Тому багато експертів вважають, що Apple не буде ризикувати, випускаючи смартфон під "нещасливим" номером. Адже деякі користувачі можуть відмовитися його купувати. Та й самі розробники побоюються, що у них в роботі може щось піти не так.

Швидше за все, після iPhone 12 вийде iPhone 12s, або ж Apple може зовсім переосмислити свій підхід до неймингу і ми побачимо iPhone 2021. Думаю так було б навіть привабливіше. Крім того, в майбутньому пристрої не буде кардинальних відмінностей від теперішнього покоління.

Згідно з чутками, в наступному iPhone залишиться все той же модуль камери. У дизайні він практично не зміниться, адже зазвичай Apple радикально змінює зовнішній вигляд не частіше ніж раз на три роки. Розробники тільки прокачають процесор, додадуть нові кольори корпусу і поліпшать роботу iOS. Тому й давати нову цифру смартфону не має сенсу.

Втім, для користувачів нічого не зміниться, якщо раптом Apple не випустить гаджет під забобонним номером. Незалежно від індексу, це буде все той же пристрій, який було заплановано до виходу. А значить – ми отримаємо Топовий гаджет.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
MGJ53/MGH63
22 599 ₴
576 $
MGJE3/MGHF3
24 699 ₴
629 $
Коментарі
Додати коментар