iPhone 14. Вже є рендер від відомого інсайдера

Відомий дизайнер Бен Гескін виклав в мережу рендер майбутнього iPhone 14 Pro, який вийде в наступному році. Художник часто радує користувачів своїми концепт-артами, які нерідко виявляються схожими на фінальну версію продуктів від Apple.

Зазвичай він створює свої малюнки на основі зливів і чуток від авторитетних джерел. На цей раз він врахував останні прогнози Мінг-Чі Куо і Марка Гурмана. Представляємо твоїй увазі чотирнадцяте покоління iPhone!

Перший рендер iPhone 14 Pro

Подейкують, що в 2022 році Apple випустить iPhone 14 і 14 Max з екранами діагоналлю 6,1 дюйма і 6,7 дюйма, в них великий виріз збережеться. Тоді як в "прошках" його не буде. Сімейство позбудеться варіанту "mini", який вперше з'явився в дванадцятому поколінні.



864х452_01.jpg

Бен Гескін вирішив продемонструвати своє бачення 14 Pro Max. В цілому він дуже схожий на тринадцяте покоління, якщо не брати до уваги кардинально змінений "чубчик". На концепті дизайнера він являє собою невеликий овальний острівець у верхній частині дисплея.

Зовнішній вигляд блоку камер і деталей корпусу ніяк не змінився. Ймовірно, головною відмінністю між поколіннями буде саме виріз під камеру. У "прошек" він стане набагато менше, тоді як в базовій версії і 14 Max великий "чубчик" як і раніше залишиться.

Чому Apple робить великий виріз в iPhone

Багатьох користувачів мучить питання – чому б купертинівцям просто не прибрати "чубчик" з дисплея. Насправді, він виконує дуже важливу технічну функцію, а не естетичну. У вирізі зберігаються модулі фронтальної камери і датчиків Face ID.

-5%
MLVU3
57 999 ₴
55 099 ₴
1 381 $

Теоретично їх можна заховати під екран таким чином, щоб власник пристрою їх не бачив. Деякі сторонні виробники вже давно випускають смартфони з невидимою фронталкою під екраном. Однак у такого форм-фактора є один великий недолік. Камери під екраном набагато гірше знімають фото і записують відео.

Багато хто купує собі смартфон від Apple, зокрема, для того, щоб вести ефектні сторінки в Instagram та інших соцмережах. Практично всі блогери використовують для цього тільки iPhone.

Розробники з Купертіно не хочуть ховати фронталки під дисплеєм і тим самим погіршувати якість зйомки. Адже через це вони можуть втратити значну частину аудиторії.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар