Принаймні один з iPhone 2020 буде без "моноброви" на екрані


А поки з прилавків магазинів Apple як гарячі пиріжки розлітаються останні моделі iPhone 11 , в мережі вже щосили обговорюють майбутню модель iPhone 12. Новинка знаходиться все ще на етапі розробки, проте деякі інсайдери з радістю діляться інформацією, яку їм вдалося отримати.


iPhone без чубчика?

Одним з таких інсайдерів став художник і дизайнер Бен Гескін. Згідно з його словами, Купертіно розробляє 6,7-дюймовий смартфон без вирізу в дисплеї. Всі необхідні датчики TrueDepth і Face ID знаходитимуться в тонкій рамці. Він не тільки впевнений в тому, що це реально, він навіть продемонстрував свій концепт пристрою.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Раніше про подібному пристрої заявляв один з найавторитетніших аналітиків Мін-Чі Куо. Експерт тоді поділився, що купертіновци випустять в 2020 році три моделі на 5,4-дюймів, 6,1-дюймів і 6,7-дюймів.

Місяць тому аналітик додав, що смартфони отримають новий дизайн. Головною рисою гаджетів від Apple стане металева автентична рамка, схожа на ту, що була в iPhone 4. А видавництво Bloomberg і зовсім віщує нових пристроїв підтримку Face ID і сканер відбитків пальців на екрані.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Ну що ж, просто вірити у все плітки поки рано. Все-таки до виходу гаджетів залишається дуже багато часу і все ще може зміниться. Проте, такі нововведення розбурхують наш інтерес і віщують величезний успіх майбутньої моделі.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар