Джонні Айв завжди мріяв про iPhone, як про великий 360° дисплей. І Apple вже працює над ним


Компанію Apple всі користувачі знають, як головного революціонера в сфері технологій. Саме в Купертіно розробили перший iPhone, який визначив, як будуть виглядати і працювати всі смартфони в майбутньому.

З тих пір форм-фактор пристроїв практично не змінився. Ми так само маємо прямокутний корпус та сенсорний екран, яким можна зручно управляти натисканнями пальців. Але цілком можливо, що в майбутньому Яблучна корпорація знову створить зовсім новий вид смартфона.


Скляний телефон

Днями Apple отримала патент на новий iPhone з незвичайним футуристичним дизайном. Він повністю складається зі скла і являє собою суцільний дисплей на 360 градусів. Екран займає абсолютно всю лицьову і задню поверхні, а також межі з боків.



ezh|864х452-1.png

Завдяки такому рішенню створюється враження, ніби корпус гаджета не має граней, а заставка і іконки на робочому столі виглядають об'ємно з усіх боків.

Також в патенті докладно описано яку функцію виконуватимуть сенсорні бічні грані. На них розташуються сенсорні кнопки управління інтерфейсом, серед яких регулювання гучності, кнопка для включення пристрою, авіа режим, активація Wi-Fi та інші.

У ескізах і описі відсутня будь-яка інформація про порт Lightning або USB-C. Замість них розробники пропонують використовувати бездротову зарядку. Крім того, слота для звичної SIM-карти в пристрої теж немає, ймовірно його замінить вбудована eSIM-карта.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Очевидно, що такий девайс не вийде в цьому році, і навіть в наступному. Але цілком можливо, що в недалекому майбутньому саме так виглядатимуть яблучні смартфони.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар