iPhone 9. SE 2 не буде і схоже так навіть краще


Більше двох років ми щиро вірили у вихід нового iPhone SE 2, марили продовженням лінійки «малюків» і вишукували будь-яку можливу інформацію. Але наші надії розбилися на початку цього року після чергового зливу від популярного інсайдера Мін-Чі Куо.

Як заявив аналітик з Піднебесної, бажаного малюка так і не буде, принаймні під таким ім'ям. Замість нього Apple має намір випустити iPhone 9, а може і відразу два. Смартфон не стане продовженням культової лінійки, тому його складно назвати спадкоємцем SE. Але він цілком візьме на себе роль «малюка».


iPhone 9

Інсайд в останні роки часто розривали новинні форуми і портали, обговорюючи iPhone SE 2. Але ще ніколи про нього не було стільки розмов, як минулого тижня. Спочатку інтерес публіки розігрів старий добрий Куо. Він передбачив вихід відразу двох моделей "SE".


864х452-21-1.png

За попередніми даними, обидві моделі вийдуть в уже існуючих корпусах. Найімовірніше, від моделі iPhone 8. Перша стане, досить передбачувано, потужною і доступнішою версією. А ось друга – здивує нас безрамковий дисплеєм, але вийде трохи пізніше.

Ну а після цього блогер OnLeaks виклав незвичайні рендери, з яких всім стало ясно, що «SE-єшки» не буде, а буде «дев'ятка». На малюнках все гранично зрозуміло. Корпус від «вісімки», від неї ж і екран на 4,7 дюйма з LCD-матрицею, ну і звичайно ж Touch ID.


864х452-21-2.png

Роз'єму для навушників не буде. Зате нас очікують останній процесор A13 Bionic і 3 ГБ оперативної пам'яті. Новинка також обзаведеться матовим склом, як у iPhone 11 Pro. При цьому в розмірах вона буде трохи товща ніж iPhone 8.

Які характеристики отримає безрамковий варіант поки невідомо. Про нього лише розходяться чутки і поки складно зрозуміти наскільки вони правдиві. Але такий "бюджетний iPhone" викликає чималий інтерес.

Передбачається, що новинки будуть коштувати від 399 доларів США. Рівно такий же цінник свого часу мав «малюк» iPhone SE. І ми не сумніваємося, що продажі цієї моделі поб'ють усі рекорди. Судячи з розмов у мережі, його з нетерпінням чекаємо не тільки ми.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар