iPhone без традиційних роз'ємів вийде вже через рік

Перший iPhone без Lightning роз'єму з'явиться вже навесні 2021. Про це заявив відомий в своїх колах інсайдер Джон Проссер.

Раніше Мін-Чі Куо, не менше авторитетний аналітик говорив про релізі подібного пристрою тільки в 2022. Але Проссер впевнений, що чекати так довго не доведеться.

iPhone майже без роз'ємів

Уявляючи iPhone без Lightning, багато хто з нас згадує про бездротові док-станції, які сьогодні не відрізняються великою швидкістю зарядки. Але все набагато простіше, ніж ми думаємо.



ezh|864х452.png

Насправді Apple прагне до такого рішення, але технології дійсно поки що не дозволяють його реалізувати. Адже мало хто з нас настільки любить Apple, щоб миритися з такими складнощами, як повільна зарядка.

Саме тому iPhone 2021 стане проміжною ланкою між сьогоднішнім рішенням з Lightning і майбутньою «скляною цеглинкою», як його бачив донедавна головний дизайнер Джонні Айв.

За словами Джона Проссера, в наступному році ми отримаємо iPhone зі Smart Connector, схожим на той, що сьогодні використовується в професійній лінійці iPad Pro. Зарядний пристрій нового типу буде магнітитися на Smart Connector, як це було на зарядках MagSafe, використовуваних в MacBook до 2016 року.



ezh|864х452-2.png

При цьому, інсайдер говорить про те, що новим роз'ємом не обов'язково буде комплектуватися найдорожчий iPhone з топовою начинкою. Цілком ймовірно, що «Smart Connector» з'явиться спочатку на бюджетних смартфонах Apple. Адже відмова від Lightning дозволить Apple непогано заощадити.

Що ж, чутки про те, що Apple випустить iPhone без роз'ємів ходять давно. І схоже, ми побачимо iPhone в новому формфакторі вже зовсім скоро.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар