iPhone як платіжний термінал. Зручно?

Ти використовуєш Apple Pay на своєму iPhone? Якщо ні – негайно почни це робити! Це неймовірно зручно і просто. Варто тільки додати банківську карту в Wallet і ти зможеш не використовувати пластикову карту при розрахунку в магазинах. Просто піднеси свій iPhone до терміналу і все готово!

Apple робить максимум, щоб в найближчому майбутньому, виходячи з дому, тобі не довелося брати з собою нічого, крім iPhone. Адже в смартфоні є все, що могло б тобі знадобитися.

Мобільний зв'язок і мобільний інтернет, Apple Pay для здійснення платежів, а в iOS 14 ще й вбудований NFC-ключ, щоб можна було відкрити і завести машину.



ezh|864х452-1.png

Але це далеко не все, що компанія може запропонувати користувачам. Нещодавно Apple викупила канадський стартап Mobeewave, розробки якого дозволяють використовувати iPhone як мобільний термінал.

Технологія дозволить компанії розширити пакет послуг, що надаються і ще більше прив'язати користувачів до своїх смартфонів.

Платіжний термінал в iPhone

Найголовніше, що система Mobeewave не вимагає додаткового обладнання для впровадження технології. NFC-модуль, що з 2014 року встановлюється в iPhone, можна використовувати, щоб приймати платежі.

MLLJ3
57 999 ₴
59 499 ₴
1 484 $

Це зручно, адже таксистам, продавцям в магазинах та на ринку, прокатам на морі та всім, для кого великий термінал занадто громіздкий і непотрібний, можна буде підключити термінал в iPhone і просто приймати платежі.

І швидше за все технологія все ж побачить світ в найближчому майбутньому. Адже це вигідно Apple з двох причин: по-перше, зростуть продажі iPhone серед дрібних підприємців, а по-друге, з Apple Pay компанія отримує відсоток.

Розширення можливостей послуги і збільшенні кількості користувачів якнайкраще позначиться на доходах корпорації.



Stepan.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар