iPhone 14 отримає повністю оновлений дизайн

Зазвичай Apple робить редизайн лінійки iPhone через кожні три або чотири покоління. Тому всі ми очікували, що "кутастий" зовнішній вигляд, який з'явився в яблучних смартфонах дванадцятого покоління зміниться тільки в iPhone 15. Але схоже, у розробників є свої плани на цей рахунок.

Який дизайн отримає iPhone 14?

Днями авторитетний інсайдер зі світу технологій Марк Гурман в своїй новинній розсилці поділився деталями про майбутній гаджет. За його словами, чотирнадцяте покоління смартфона від Купертіно отримає повністю новий зовнішній вигляд.



864x452_01.jpg

Таким чином, цикл дизайну, який почався з виходом iPhone 12, закінчиться вже на iPhone 13. Чому Apple прийняла таке рішення і як буде виглядати пристрій Гурман не уточнив. Але інші експерти раніше вже натякали на великі нововведення.

Подейкують, що розробники можуть прибрати "чубчик" з екрану iPhone 14 Pro і 14 Pro Max. Ймовірно, в "базовій" версії він все ж залишиться. У дисплеї з'явиться сканер відбитків пальців, при цьому кнопка Home не повернеться. Дактилоскопічний сканер поставлять всередину екрану, його не буде видно. Для розблокування необхідно буде натиснути на певне місце.

-4%
MLLE3
53 999 ₴
51 999 ₴
1 300 $

Основна камера гаджета отримає 48-мегапіксельні модулі, замість 12-мегапіксельних. Крім цього, замість трьох об'єктивів інженери поставлять відразу чотири. Швидше за все, iPhone 14 mini не буде. Його замінить великий 14 Max. Цей пристрій отримає точно такі ж характеристики, як і "класична" версія, однак буде трохи більше за габаритами.

Що ще відомо про iPhone 14?

Днями Єврокомісія висунула ініціативу про те, щоб всі виробники гаджетів використовували в своїх продуктах один єдиний роз'єм USB-C. На перехід їм дається 24 місяці. Тому цілком можливо, що в наступному поколінні яблучного смартфона зникне Lightning.



864x452_02.jpg

Розробники можуть замінити його на USB-C, або ж і зовсім прибрати. В такому випадку, всі майбутні iPhone будуть заряджатися тільки за бездротовою технологією за допомогою MagSafe і інших схожих аксесуарів.

Ще однією цікавою новиною від Гурмана стало те, що яблучна корпорація працює над складаною моделлю смартфона з гнучким екраном. З чуток, він може вийти вже в 2023 році. Детальніше про це читай в цьому матеріалі за посиланням.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар