iPhone з гнучким екраном. Відео концепту складного смартфона Apple


Італійсько-російська компанія Caviar, яка прикрашає техніку Apple ювелірними прикрасами, знову здивував користувачів мережі своїм варіантом обробки яблучного смартфона. На цей раз фахівці не прокачували готову модель, а показали свій варіант смартфона від Купертіно з гнучким екраном. Далі докладніше.


інкрустований iPhone

Дизайнери вищезгаданої фірми пропрацювали свій концепт iPhone з гнучким екраном. На відео можна побачити, як 6,6-дюймовий смартфон розкладається в планшет в 10,4-дюйма. Ця маніпуляція створює силует, який нагадує латинську букву «Z». Саме тому творці назвали своє творіння iPhone Z.




Розробники вирішили оснастити вигадане пристрій дисплеєм з роздільною здатністю 3876 х 2758 пікселів, фронтальною камерою зі сканером розпізнавання особи Face ID і основний трёхмодульной камерою в 15 Мп.

Під екраном гаджета розташувався сканер відбитка пальця, а заряджатися пристрій повинен через роз'єм USB Type-C. Гнучкість дозволяє використовувати телефон в режимі планшета, смартфона і навіть ноутбука. І, за традицією Caviar, корпус девайса прикрашають золото і діаманти.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Як заявили в компанії, ціна на реальний пристрій подібного класу, з урахуванням інкрустації, була б не менш як 2 900 євро, або близько 82 000 грн. Але ті, хто знайомий з продукцією цієї фірми не здивувалися такій оцінці. На офіційному сайті Caviar останні моделі iPhone з дорогоцінними каменями і металом стоять приблизно також.

Чи не знаємо, зважилися б ми на придбання такого дорогого смартфона. Але те, що такий варіант складається смартфона виглядає цікаво - факт.

Примітно, що "розкладачка" з 3 модулів дозволяє в повноекранному режимі отримати стандартний прямокутний планшет, яким зручно користуватися. А це те, чого поки не можуть запропонувати вже представлені раніше смартфони з гнучким екраном конкурентів.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар