iPhone SE2 – четвертий смартфон в лінійці iPhone 2020 року


Чи варто в сотий раз повторювати яким бажаним смартфоном є iPhone SE2*? Що насправді дуже дивно, адже його ще навіть не анонсували. Багато аналітиків запевняють, що він все-таки буде, але офіційного підтвердження або хоча б натяку від Apple поки немає.

*Поки немає точного підтвердження, що смартфон отримає саме таку назву. Тут і далі ми застосовуємо оригінальну назву першої моделі з приставкою 2, маючи на увазі під нею – в другому поколінні в лінійці.

Так буде, чи ні? Що кажуть інсайдери, і які можливі характеристики отримає малюк? Зараз поділимося усіма перевіреними витоками з найавторитетніших джерел, і позбудемося неправдивих чуток.


Чи вийде iPhone SE2?

Логічно було б почати саме з цього. Уже кілька років аналітики годували нас обіцянками про неодмінне виході продовженні лінійки iPhone SE. Постійно переносили терміни релізу, але ми поки так його і не побачили.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Але в цьому місяці за прогноз взявся найавторитетніший інсайдер Мін-Чі Куо. Подейкують, що у нього в корпорації є знайомі, які зливають йому підтверджену інформацію. Напевно, саме тому вже кілька років все його прогнози збуваються.

Як заявив експерт з Піднебесної, ми дійсно побачимо нову модель вже найближчим часом. Реліз смартфона запланований на початок 2020 року, тому чекати залишилося не так довго.


Дизайн iPhone SE2

Досить тривалий час самі неправдиві міфи стосувалися саме дизайну гаджета. Хтось обіцяв нам, що він буде схожий на iPhone 7. Інші запевняли, що він буде маленькою копією iPhone X, але все по поличках розставив саме Куо.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Він запевнив, що малюк запозичить корпус у iPhone 8. Точніше, його зберуть на основі цієї моделі, але з деякими змінами. Можливо в новому iPhone, замінять задню скляну кришку на алюмінієву. Що стосується кольорів, то це буде класичний набір Space Grey і Silver, але можливо буде ціла палітра кольорів, як в кольорових iPhone 11 .


Екран iPhone SE2

Як уже можна було здогадатися, 4-дюймові екрани відходять в минуле. Вони виглядали колись акуратно і не поступалися в комфортному користуванні великим моделям. Проте, сьогодні чотири дюйми - це занадто мало.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Найбільш зручним розміром цілком може стати 4,7-дюймовий рідкокристалічний дисплей як у «вісімки». Дозвіл складе 750 × 1334 пікселів з співвідношенням сторін 16: 9. Нічого більше додати, все по класиці.


Продуктивність iPhone SE2

За міць і силу відповідатиме найпродуктивніший мобільний процесор на ринку - Apple A13 Bionic. Ні, тобі не здалося, це саме той чіпсет, який стоїть в останніх iPhone 11. Поки конкуренти купертіновцев не змогли перевершити його в швидкості і якості роботи.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Таким чином, малюк стане найпотужнішим мобільним гаджетом на ринку. Все тому, що в останніх анонсованих одинадцятих моделях краще екран, більш ненажерливі камери і датчики. Це навантажує чіпсет, але в SE 2 таких деталей не буде. Відповідно, будь-які ігри, програми та сервіси будуть працювати спритніше крил пташки колібрі.


Батарея, камера і безпеку iPhone SE2

Ємність акумулятора поки невідома. Але оскільки смартфон повинен запозичити деякі комплектуючі від «вісімки», то можна припустити, що вона буде такою ж - 1821 мАг.

Це ж можна сказати і про камеру. Найімовірніше, вона буде як в iPhone 8, що цілком добре. Камера є досі актуальною, тому робить знімки відмінної якості. Головний модуль на 12 Мп отримає діафрагму f / 1.8, а фронтальний на 7 Мп оснастять діафрагмою f / 2.2.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

З системою визначення особистості знову без сюрпризів. Малюк швидше за все не отримає сканер особи Face ID, але залишиться старий добрий датчик відбитка пальця Touch ID. Це порадує багатьох шанувальників, адже чимало користувачів давно просять повернути автентичну кнопку «Додому» зі сканером в ній.


Вартість iPhone SE2

Ось ми і дісталися до найважливішого, до вартості. Своєю ціною iPhone SE 2 нас дуже порадує. Очікується, що коштувати він буде близько 399 доларів США без урахування податків за базову модифікацію з 32 ГБ пам'яті. До речі, рівно стільки ж коштував його попередник.

Чи варто його купувати? Дати відповідь до релізу складно. Поки все витоку говорять про те, що це буде дійсно відмінний гаджет. Але варто пам'ятати, що в ході розробки купертіновци можуть змінити технічні рішення і iPhone SE2 вийде зовсім не таким, яким ми його очікуємо побачити.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар