iPhone SE 3 вийде навесні 2022 року

Інсайдери не перестають дивувати нас новими зливами продуктів від Apple. Нещодавно в мережі з'явилося дуже багато подробиць про майбутній iPhone SE третього покоління. Експерти розкрили нам приблизну дату виходу, ціну і навіть характеристики. Ми зібрали всі самі правдоподібні чутки.

Коли вийде iPhone SE 3 (2022)

Марк Гурман, Bloomberg і DigiTimes в один голос кричать, що майбутній смартфон "спеціальної лінійки" покажуть вже в першій половині наступного року, а точніше навесні.



864х452_01.jpg

Перше і друге покоління iPhone SE виходило в березні і квітні. Яблучники швидше за все не стануть порушувати свою традицію. Цікаво, що після релізу тринадцятого покоління телефонів Apple тихо прибрала з продажу iPhone SE 2020 з 256 гігабайтами накопичувача.

Такий хід може означати тільки одне – купертинівці дійсно готуються оновити лінійку. Хоча SE 2020 як і раніше залишається актуальним гаджетом. У ньому використовується чіп А13, точно такий стоїть і в iPhone 11. Цей процесор підтримує всі найновіші фішки від Apple, тому на нього ніхто і не думає скаржитися.

Втім, і сам смартфон в корпусі восьмого сімейства досі справляється з будь-яким сучасним завданням. Але яблучна компанія впевнена, що цього мало. Розробники збираються значно прокачати свою лінійку "Special Edition".

Яким буде iPhone SE 3

Насамперед інженери хочуть оснастити його модулем 5G. У корпорації впевнені, що це зробить його дуже популярним. Зрозуміло, iPhone SE 3 стане першим в лінійці гаджетом з підтримкою мереж п'ятого покоління. І, напевно, найдоступнішим на ринку смартфоном з цією фішкою.

#TEXT_ELEMENTS_1#

В якості процесора під капот поставлять потужний A14 Bionic або A15 Bionic. Очікується, що на вибір покупцеві нададуть три види накопичувачів на 64, 128 і 256 Гб. Вперше в історії "спеціального" сімейства замість сканера відбитка пальця Touch ID буде використовуватися Face ID. Крім цього, у нього буде великий 6,1-дюймовий екран, теж вперше.

Дизайн

Те, що хвилює користувачів найбільше, так це його дизайн. Компанія з Купертіно зазвичай використовує для цієї лінійки корпус від якогось попереднього гаджета. Перше покоління запозичило свій зовнішній вигляд у легендарного 5S, друге – у "вісімки".

Третя за рахунком модель повинна випускатися в корпусі від iPhone 11, або ж XR. Звучить правдоподібно, але незвично. Якщо це дійсно буде так, то ми побачимо захід ери маленьких флагманів на ринку. Сьогодні існує величезна армія шанувальників компактних смартфонів з потужною начинкою. Спеціально для них Apple випускала лінійки "SE" і "mini".



864х452_02.jpg

Судячи з останніх витоків, попит на iPhone 12 mini і 13 mini не виправдав очікувань купертинівців. Тому вони перестануть виробляти "мініки" вже з наступної осені. iPhone SE 3 міг стати єдиним спадкоємцем "малюків" і перейняти величезну популярність на ринку.

Проте 6,1-дюймовий екран, який йому приписують, точно не можна назвати маленьким. Який шлях розвитку сімейства Special Edition візьмуть розробники, залишається великою таємницею. Сподіваюся, ми розгадаємо її вже цієї весни.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар