Ще одне підтвердження виходу iPhone XE (SE 2) в 2020 році


Вже завтра ми побачимо нову лінійку iPhone, про яку говорять практично всі аналітики і видання. А поки все застигли в очікуванні, джерело Nikkei підготував свій звіт, в якому зазначено, що компанія Apple має намір випустити продовження лінійки SE в наступному році.


iPhone SE2 (XE) Повернення малюка

Скільки б часу не минуло з дати виходу оригінального iPhone SE , будь-які новини про культовому малюка будуть поширюватися в мережі з величезною швидкістю. Черговим таким приводом для інформаційного вибуху став звіт японкою компанії Nikkei.

У ньому вказується, що після виходу вересневих новинок, більш доступними варіантами для покупки стануть модель XR, iPhone 7 і 8. При цьому, найімовірніше, «сімку» знімуть з виробництва відразу ж після старту продажів новенької лінійки.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Саме тому корпорації потрібно в наступному році розробити ще одну доступну версію яблучного смартфона. За версією фахівців, їм якраз і стане SE 2. Передбачається, що пристрій отримає 4,7-дюймовий екран і схожий з «вісімкою» дизайн.

Завдяки невеликій LCD екрану вийде значно знизити вартість і підвищити продуктивність. Але на комплектуючих це не відобразитися, з великою часткою ймовірності, смартфон отримає топові комплектуючі, як це було з iPhone XR в минулому році.

Поки не ясно, чи залишать купертіновци Touch ID, або вмонтують новіший Face ID. Але орієнтовна ціна становитиме близько 400 доларів. А це означає, що iPhone SE (у версії 2020 року) знову набуде більшої популярності.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Ми поки не готові сприймати такі витоку, як справжній факт. Час від часу в мережі з'являються чутки про продовження лінійки, і тим не менше всі вони суперечать один одному. Прикладом, раніше говорилося про схожість другого малюка з iPhone X, тепер же його порівнюють з iPhone 8 .

Але розмови навколо цієї моделі пророкують поповнення серії, що дуже радує. Поки буде жити попит, компанія Apple не зможе ігнорувати це їй доведеться випустити гідна пропозиція.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар