iPod 2021. Apple готує до виходу оновлений плеєр

Компанія Apple вже давненько не оновлювала лінійку своїх плеєрів iPod Touch. Останнє сьоме покоління гаджета вийшло ще в 2019-му. Через роки інтерес до плеєрів згасає. Більшість користувачів сьогодні слухають музику зі смартфонів.

Але схоже, яблучна компанія хоче повернути колишню славу iPod. Все вказує на те, що вже зовсім скоро Apple представить нову модель культового пристрою.

Apple планує відродити iPod Touch

Інсайдер з ніком AppleLe257 днями поділився унікальною інформацією щодо нового плеєра. За його словами, компанія з Купертіно готується представити в цьому році нове покоління iPod. Назва лінійки позбудеться приставки "Touch". А сам девайс отримає шість унікальних кольорів корпусу.



864х452_01.jpg

Відомий розробник Стів Мозер знайшов згадку про плеєр в новенькій бета-версії iOS 15.1. У минулому році він також виявив подробиці про неіснуючу iPod в рекламі сервісу Apple Music.

Експерти впевнені, що купертинівці представлять iPod 8 вже в жовтні або листопаді. Можливо, його анонсують на презентації присвяченій MacBook Pro 2021 року з системою-на-чіпі M1X. Оновлення сімейства плеєрів в цьому році приурочено до круглої дати. Рівно 20 років тому Apple випустила перший iPod (23 жовтня 2001 року).

Характеристики iPod 8

Ходять чутки, що новинка отримає кардинально новий дизайн з кутастими рамками і прямими гранями в стилі iPhone 13. Плеєр оснастять 4,7-дюймовим екраном, сканером Touch ID в кнопці Home і однією основною камерою на задній панелі.

Найімовірніше, пристрій обзаведеться підтримкою нестислого аудіо у високій якості Lossless Audio і об'ємним звучанням Dolby Atmos. Гаджет буде працювати на базі процесора A12 Bionic. Майбутнім власникам нададуть на вибір шість кольорів корпусу. П'ять з них вже відомі – сріблястий, золотий, чорний, синій і PRODUCT (RED).

#TEXT_ELEMENTS_1#

У багатьох магазинах немає в наявності актуального iPod Touch 7. Як правило, компанія прибирає з продажу пристрої перед випуском нової моделі. Тому інсайдери не сумніваються, що незабаром ми побачимо відродження лінійки яблучних плеєрів.

Що таке iPod

Спочатку iPod задовольняв запит користувачів на просунутий плеєр. Однак з роками пристрій став чимось більшим. Сьогодні розробники позиціонують iPod, як гаджет початкового рівня. Це свого роду пропуск в екосистему Apple для користувачів, які ще ніколи не користувалися яблучними продуктами.

У iPod приємний доступний цінник в порівнянні з iPhone 13 або iPad 9. Це відмінна покупка для тих, хто роздумує над переходом з Android-смартфонів на яблучні. Адже плеєр оснащений такою ж операційною системою iOS і містить практично всі фішки iPhone.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар