Що потрібно, щоб використовувати iPad на 100%

Нещодавно я вирішив купити собі новенький iPad в першу чергу для того, щоб дивитися вдома відео, спілкуватися в соціальних мережах та серфити в інтернеті. Крім цього, я збираюся іноді використовувати його для віддаленої роботи, коли я їду в інше місто або країну. Саме тому мій вибір припав на iPad Air. Все ж таки iPad Pro занадто потужний для мене, а ось Air – в самий раз.

Зауважу відразу, стандартної комплектації з коробки, в який входять сам планшет і зарядка, мені недостатньо. Хотілося б використовувати iPad на всі 100%, щоб можна було працювати з текстом, редагувати фотографії, виступати на конференціях і для інших робочих завдань.

Тому я почав підбирати собі додаткові девайси і аксесуари, які допоможуть мені прокачати яблучний планшет. Які гаджети я підібрав – поспішаю поділитися нижче.

Які аксесуари допоможуть прокачати твій iPad

Захисне скло та чохол. Навіть якщо ти дуже акуратний власник техніки, насамперед все одно раджу прикупити захист для екрану і корпусу. Потертості на корпусі і дрібні подряпини часто з'являються навіть при дбайливому користуванні. Тому скло і чохол точно не завадять.

Крім цього, чохол знадобиться також для перегляду серіалів, фільмів і відеозв'язку. З його допомогою можна акуратно поставити планшет на стіл, а не тримати пристрій постійно в руках.

Чохол-клавіатура. Якщо ти, як і я, збираєшся використовувати свій iPad для роботи з текстом або частих листувань, то замість звичайного чохла можна вибрати чохол-клавіатуру Apple Smart Keyboard.

За допомогою цього аксесуара набагато зручніше писати повідомлення в соцмережах, заповнювати документи і таблиці. До того ж, Apple розробила чохол-клавіатуру для всіх своїх iPad, крім хіба що iPad mini.

Мишка і Apple Pencil. Чудовим доповненням до клавіатури буде мишка. Рекомендую бездротову Apple Magic Mouse 2 з функціями трекпада, щоб не плутатися в проводах. Нею неймовірно комфортно користуватися і зручно брати з собою, закинувши в рюкзак.

А ось перо Apple Pencil потрібно далеко не кожному користувачеві. Якщо ти хочеш займатися графічним дизайном або малюванням, то цей гаджет тобі точно знадобиться. Але в стандартний набір аксесуарів перо точно не входить. Під мої потреби я його не замовляв.

Перехідники та хаби. При виборі перехідників потрібно відштовхуватися від того, що ти збираєшся підключати. Наприклад, мені просто необхідний адаптер для USB флешки і для HDMI, щоб підключатися до проектора, а іноді й зовнішнього монітора.

А також перехідник на 3.5 mm, щоб підключати навушники. Зазвичай я користуюся безпровідною гарнітурою, але іноді люблю послухати музику з повнорозмірних колонок вдома. А у підсилювача на жаль немає підключення Bluetooth.

Зовнішній накопичувач. Мені не завжди вистачає вбудованої пам'яті на пристрої і стандартних 5 ГБ в iCloud. Часто доводиться перекидати фото і відео на комп'ютер та інші сховища, що не завжди зручно.

Тому я вирішив прикупити ще й зовнішню флешку з виходом UCB-C. Але такі флешки бувають і з Lightning. Її можна підключити безпосередньо до планшета, без перехідників і додаткових драйверів, а це робити зручно і швидко навіть на ходу.

Повербанк. iPad завжди можна захопити з собою в далеку дорогу, щоб працювати віддалено або просто скоротати час у дорозі за переглядом кіно. Але для цього потрібно подбати про регулярну підзарядку. Розетки є далеко не скрізь, а ось повербанк буде завжди під рукою.



ezh|864х452.jpg

Я вибрав собі Xiaomi ZMI Power Bank Aura Type-C на 20000 mAh. У яблучного планшета встановлена дуже велика батарея. Такий зовнішній акумулятор зможе зарядити його два рази, чого мені буде цілком достатньо навіть в самій дальній поїздці. Але можна звичайно ж підібрати модель і поменше або побільше.

У підсумку мій "джентельменський набір" виглядає наступним чином:

  • • iPad Air 4 64Gb Wi-Fi Space gray
  • • Apple Magic Mouse 2 Space Gray
  • • Apple Smart Keyboard Folio for iPad Pro 11" / Air 4 (хоча хотілося б звичайно Apple Magic Keyboard for iPad Pro 11" / Air 4
  • • Скло Benks Okr + Glass Screen Protective Film 0.3mm for iPad
  • • Кард-рідер COTEetCI 4-in-1 Card Reader Black (Люблю користуватися micro SD)
  • • Адаптер Satechi Slim Aluminum Type-C Multi-Port Adapter with Type-C Charging Port Space Gray
  • • Адаптер Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
  • • Xiaomi ZMI Power Bank Aura Type-C на 20000 mAh

Виглядає звичайно переконливо, але мені все це дійсно потрібно. За допомогою всіх цих аксесуарів можна сильно прокачати свій iPad і зробити його більш зручним гаджетом для користування. Але ти також можеш знайти й інші додаткові девайси для будь-яких своїх завдань.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар