Використовуй свій iPhone на 100%. Як пришвидшити взаємодію зі смартфоном

Домашній екран твого iPhone – це не просто купа іконок додатків. Завдяки програмі Spotlight ти можеш парою кліків знайти будь-яку функцію, додаток, іграшку або навіть комусь зателефонувати. І все це можна зробити лише за кілька секунд.

Як запустити пошук Spotlight

Існує всього два способи увійти в Spotlight. Перший – проведи вниз по будь-якій сторінці домашнього екрану. В такому випадку ти отримаєш скорочену панель пошуку. Другий – проведи вправо з першої сторінки з іконками. Тоді ти зайдеш в повнофункціональний сервіс пошуку Spotlight.



ezh|864х452.jpg

Щоб виконати більшість функцій досить і скороченій версії, доступ до якої можна отримати свайпом вниз. Цей спосіб значно економить час. Але в чому ж все ж таки Spotlight може нам допомогти?

Головні фішки Spotlight

Як швидко зателефонувати або написати абоненту. Для цього тобі не доведеться запускати програми Телефон, FaceTime або iMessage та шукати потрібну людину у великому списку.

Достатньо просто відкрити Spotlight (свайпнути вниз з будь-якої домашньої сторінки) і почати вводити ім'я потрібного абонента. З'явиться список, в якому будуть іконки телефонного виклику, FaceTime та iMessage. Подібним чином також можна знайти будь-яку нотатку, інформацію з пошуку Google або навіть конвертувати валюту.

Якщо раптом при пошуку в результатах видачі тобі будуть заважати якісь програми – їх можна прибрати. Для цбого зайді в Параметри – назва додатку що заважає в пошуку – Siri і Пошук. І відключи повзунок "Показувати програму в пошуку".

Ну ось і все! Тепер можна зовсім знести іконки всіх додатків і користуватися тільки пошуком. Таким чином ти зможеш значно прискорити свою взаємодію з iPhone і це правда зручно! Я досі радію, що колись відкрив для себе цю функцію.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар