Підсумки головного івенту Apple цього року. Це знову було чудово!

Ну що ж, вчора відбулося найголовніша подія цієї осені в світі технологій - Apple September Special Event 2019. Ми цього довго чекали і купертіновци не підвели. Це було гарне шоу, про яке будуть ще дуже довго говорити.

Щороку корпорація Apple, традиційно, представляє нові iPhone . Цей осінній івент не став винятком, і ми побачили три нові моделі яблучного смартфона. Крім цього, нам представили дати запусків двох сервісів, оновлений iPad і Apple Watch 5 покоління. Про найголовніші події вчорашнього вечора, далі.


Apple Arcade

Не будемо порушувати порядок презентації. Фахівці з Купертіно знають толк в створенні чумового шоу-вистави і якщо вони почали з сервісу Apple Arcade, то саме так і потрібно.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Про нього ми вже чули з весняної презентації 26 березня. Платформа надає доступ до унікальної бібліотеці ігор за 4,99 доларів. За цю невелику плату ти отримуєш величезну колекцію аркадних іграшок на твоєму iPhone, iPad, Mac, Apple TV - і на інших пристроях яблучної компанії.

Почати грати ти зможеш вже з 19 вересня цього року. Саме в цей день на наші iPhone прилетить оновлення на довгоочікувану iOS 13. Знайти платформу можна на окремій вкладці App Store поруч з трейлерами, рекомендаціями і добірками. Ігри будуть працювати онлайн і офлайн, а реклами в меню або де-небудь ще не буде.


Apple TV +

Потім нам показали також знайомий з весни повністю перероблений відеосервіс. Він надає доступ до бібліотеки фільмів і серіалів особистого виробництва компанії Apple. На івент показали трейлер нового науково-фантастичного серіалу «See», який буде доступний для перегляду відразу ж після запуску Apple TV +.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Головну роль в серіалі виконує Джейсон Момоа, більш відомий за роллю Аквамена в однойменному фільмі. Запуститися Apple TV + вже з 1 листопада за ті ж 4,99 доларів. Але тільки тепер це ціна сімейної підписки до 6 осіб.

Безкоштовна пробна підписка буде доступна всього на тиждень. Але власники нових iPhone, iPad і Apple TV отримають цілий рік підписки абсолютно безкоштовно.


iPad 2019

Презентація нового планшета і зовсім стала величезною несподіванкою навіть для нас. Справа в тому, що останніми роками купертіновци виділяли для презентацій iPad окремий захід в жовтні. Ном в цей раз вони пішли трохи іншим шляхом.

Отже, найпопулярніший 9,7-дюймовий iPad збільшився. Сьоме покоління планшетів отримає 10,2-дюймовий екран, нову платформу iPadOS, а також зможе підтримувати безліч функцій iPad Pro, в тому числі і клавіатуру Apple Smart Keyboard.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Він стане такою собі доступнішою версією найпотужнішою моделлю. iPad 2019 легко тягне мультизадачність і інші можливості велетня. До нього можна буде підключити клавіатуру і флеш-карту, що стало доступним вперше в історії.

У продажу планшет з'явиться вже 30 вересня в сріблястому, золотом і в кольорі «Space Grey». Ціна складе 329 одиниць зеленої валюти в США, без урахування податків.


Apple Watch Series 5

Про вихід цього гаджета ми знали і передбачали практично всі нововведення ще раніше. Отже, нові Apple Watch отримали новий екран Always-On Retina, тепер він постійно підсвічується до повної розрядки батареї. Незважаючи на це, час автономної роботи пристрою тільки збільшиться.

Розробники запевняють, що смарт-годинник пропрацюють на одному заряді до 18 годин. Передбачувано, пристрій одержав титановий і керамічний корпусу. А класичні Apple Watch Series 5 будуть виготовлятися з на 100% переробленого алюмінію.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Повторне використання матеріалів користувачів лякати не повинно. Нам буде навіть приємно носити аксесуар, створення якого не спричинило втрату цінних ресурсів планети.

Як раніше заявляли аналітики, новий гаджет отримав функції відстеження рівня шуму, менструального циклу і моніторинг сну. Несподіванкою стала підтримка компаса і виклику екстрених служб в 150-ти країнах світу.

Вартість Apple Watch Series 5 стартує від 399 доларів в США, без урахування податків. Годинники з підтримкою LTE обійдуться на сто баксів дорожче.


iPhone 11

Нарешті, ми підібралися до головної новинці минулого вечора. Ними стали відразу три моделі iPhone. Як раніше і заявлялося, одна модель буде називатися iPhone 11 з діагоналлю екрана в 6,1-дюйма, дві інші отримають приставки Pro в 5,8-дюйма і Pro Max в 6,5-дюйма.


EzhNewsSite-700x3685.jpg

Головні зміни в них торкнулися модулів камер. Тепер у спадкоємця iPhone Xr їх дві по 12 мегапікселів, а в двох інших по три модуля з різними фокусними відстанями і апертурами. Нова система камер покликана підняти твої власні невеликі шедеври на новий рівень.

Всі пристрої отримали новий процесор А13, який працює від 15 до 40% швидше. Збільшилася і час автономної роботи: на 1 годину у iPhone 11 - спадкоємця iPhone Xr, на 4 години у iPhone 11 Pro - послідовника iPhone Xs і на 5 годин у велетня.

Покупцям iPhone 11 обійдеться мінімум в 699 доларів в США, без урахування податків, за комплектацію з 64 ГБ пам'яті, що дуже приємно для економних користувачів.

Більш наворочені моделі коштуватимуть від 999 доларів за iPhone 11 Pro і 1099 баксів за iPhone Pro Max . У наших широтах ціна буде відрізнятися. Але так було завжди, з усіма новими продуктами Apple.


EzhNewsSite-700x3686.jpg

Детальніше про всі нововведення в смартфонах ми розповімо в новому великому матеріалі, який вийде вже сьогодні. І нам є про що розповісти, адже нові яблучні пристрою здивували навіть бувалих аналітиків.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар