Як AirPods Max виглядають зсередини. iFixit вже розібрали гаджет

Експерти по гаджетам з видання iFixit вже встигли повністю розібрати навушники AirPods Max, що нещодавно вийшли. Фахівці хотіли дізнатися які деталі заховані під корпусом пристрою та оцінити ремонтопридатність бездротової гарнітури.

Увага спойлер – навушники їх приємно здивували.

Що всередині AirPods Max

На тлі інших моделей AirPods, повнорозмірні AirPods Max буде дуже просто відремонтувати у разі поломки. Гаджет отримав цілих 6 балів ремонтопридатності з 10 можливих. А це в останні роки, прямо таки дуже багато.

MGYN3
26 885 грн
25 605 грн
$900
MGYM3
26 885 грн
25 605 грн
$900

Більшість внутрішніх деталей надійно закріплені за допомогою болтів і гвинтиків, а не приклеєні. Це означає, що їх можна з легкістю витягти і замінити. Фахівців особливо вразив шарнірний механізм оголів’я. Мало того, що сам по собі він дуже міцний, у разі поломки його можна дуже просто зняти скріпкою для вилучення сім-карт.

Але найлегше буде замінити амбушюри. Ця деталь навушників зазвичай зношується найбільше. У AirPods Max вони кріпляться до корпусу магнітами, тому їх легко можна зняти і поставити нові не вдаючись до допомоги інструментів.



ezh|864х452.jpg

У той же час, деякі деталі закріпити болтами не вдалося, тому їх скріплює клей. Для повного розбирання доводиться використовувати викрутки різних типів, так як використовуються гвинтики різних видів.

Не дивлячись на це, експерти високо оцінили гарнітуру Apple за ремонтопридатність і якість збірки. Вона перевершує всіх конкурентів від Sony та Bose. Ну і не можна не відзначити, що AirPods Max круто виглядають не лише зовні, але й зсередини. Все, як заповідав Джобс :)



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар