Apple показала як буде виглядати iOS 15

Зазвичай компанія Apple до останнього тримає у таємниці всі можливі подробиці про свої майбутні новинки. І не важливо що це – наступне покоління iPhone, апгрейд програми або нова версія операційної системи. До анонсу в театрі імені Стіва Джобса не доводиться розраховувати на якусь офіційну інформацію від компанії.

Але в дуже рідкісних випадках яблучна корпорація все ж відкриває завісу таємниць, за яким стоїть майбутній продукт. Так нещодавно Apple дозволила краєм ока глянути на iOS 15, що ще не вийшла. А якщо говорити точніше, на іконки додатків.

Якою буде iOS 15? Іконки

Нещодавно купертинівці оновили стандартний додаток Apple Music for Artists. Сервіс отримав абсолютно новий дизайн іконки. Значок виконаний в максимальному мінімалізмі: розробники замінили різнокольоровий фон на монотонний білий, додали тонку лінію уздовж країв і зробили рельєфним зображення згрупованих нот у центрі.



ezh|864х452.jpg

До речі, точно такий же дизайн ще в жовтні 2020 року одержала іконка сервісу App Store Connect. Значок програми також отримав білий фон, об'ємний малюнок по центру і тонку лінію. Після апдейта Apple Music експерти заговорили про те, що саме в цьому стилі будуть виконані іконки всіх додатків в майбутній iOS 15.

Схоже Apple і правда таким чином відкрила нам завісу таємниці. Цілком можливо, що 15 покоління прошивки для iPhone повторить долю macOS Big Sur. В операційній системі для Мас розробники також переробили абсолютно всі іконки.

Коли вийде iOS 15?

Публічна версія яблучної прошивки для смартфонів Apple вийде не раніше вересня 2021 року. Хоча анонсують її, як зазвичай в червні, в рамках конференції для розробників WWDC 2021. Цього літа виставка буде в онлайн форматі, сам розумієш чому.

Конференція пройде з 7 по 11 червня. І ми чекаємо, що купертинівці в перший же день представлять iOS 15, macOS 12, watchOS 8 і tvOS 15. У такому випадку перша бета iOS 15 з'явиться через кілька днів після закінчення виставки – вже 13-15 червня. І звичайно ми відразу ж її встановимо на свої робочі пристрої і розповімо тобі про всі нововведення.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні сьогодні моделі iPhone:
Коментарі
Додати коментар