Як там справи з електромобілем Apple?


Дуже довгий час аналітики вважали, що компанія Apple планує відмовитися від створення власного електромобіля. Але в минулому році відомий інсайдер запевнив, що купертіновци не збираються припиняти розробку і ми побачимо яблучний автомобіль приблизно в 2023-2025 роках.

З тих пір розмови про проект притихли, і ми навіть трохи забули про машину від Купертіно. Але днями корпорація найняла на роботу відомого фахівця, чим порушила тишу.


Новий співробітник проекту Apple Car

Нещодавно в Купертіно з'явився новий співробітник Стів МакМанус. Він відомий тим, що займав крісло віце-президента в компанії Tesla і відповідав за розробку і виробництво кузовів і салонів авто.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

У компанії Ілона Маска Стів пропрацював близько 4 років, починаючи з 2015 року Раніше він також працював на високих посадах в таких іменитих автоконцернах, як Aston Martin, Bentley і Jaguar. Передбачається, що на даний момент він став старшим директором.

Проте, поки невідомо чим саме буде займатися Стів. Авторитетний джерело Bloomberg заявляє, що швидше за все він буде працювати над новим електромобілем. Тим не менш, компанія може задіяти нового співробітника і в інших своїх проектах.

На жаль, ніякої більш докладної інформації про автомобіль Apple поки немає. Ходять чутки, що це буде автопілотіруемий автомобіль на електротязі. Але поки про нього нічого не відомо, а в мережі немає навіть приблизної концепції. І нам залишається тільки чекати офіційного релізу нового проекту купертіновской компанії.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар