Як позбутися від спаму в додатку Viber


Багатьом користувачам хоча б зрідка приходять рекламні повідомлення в різні месенджери. А якщо у тебе є бонусні карти магазинів, то тобі такі акційні пропозиції приходять ще частіше.

Найчастіше це відбувається через те, що ми при покупці залишаємо свій номер. А якщо ти цього не робив, то твій номер міг опинитися в спам-базі. Сьогодні ми розповімо, як позбутися нав'язливої реклами на твоєму iPhone в одному з найбільш рекламосодержащіх месенджерах - Viber. Адже найчастіше спеціальні пропозиції розсилають саме в цій соцмережі.


Viber без реклами

Це реально.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Щоб раз і назавжди забути про докучливих повідомленнях, відкрий додаток Viber і перейди в розділ «Ще». Далі знайди вкладку «Налаштування» - «Виклики та повідомлення». А потім вимкни параметр під назвою «Отримувати сервісні повідомлення». От і все. Нічого складного.

На жаль, в месенджері цей параметр активовано за замовчуванням, але тепер ти знаєш, як його відключити. Після деактивації сервісних повідомлень тобі перестануть приходити повідомлення з магазинів, банків, мовних шкіл та інших організацій.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті