Як налаштувати автоперемикання AirPods між пристроями в iOS 14

Зізнаюся чесно, я давно так не радів оновленню операційної системи iOS, як з релізом iOS 14. Цього разу розробники постаралися на славу! І навіть з першою версією iOS 14.0 практично ні у кого з користувачів iPhone не виникло серйозних проблем, що трапляється не так часто при масштабному релізі.

Новий більш свіжий дизайн, віджети на робочий стіл та звичайно ж екран вхідного дзвінка, який тепер не перекриває собою все і вся, а з'являється у вигляді спливаючого банера – це ТОП! Але таких нововведень багато і всі їх не охопити в одному матеріалі. Тому сьогодні ми поговоримо про один з них.

Автопідключення AirPods до твоїх пристроїв

Тепер власники iPhone з iOS 14 і AirPods 2 покоління, AirPods Pro та деяких моделей Beats, отримай можливість не тільки швидко перемикатися між своїми Apple пристроями із загальним Apple ID. Їх навушники тепер можуть робити це автоматично, без втручання користувача.



ezh|864х452.png

Якщо раніше, щоб, скажімо переключитися на iPhone і зробити дзвінок, коли ти дивишся фільм в навушниках на iPad, тобі потрібно було зайти в налаштування Bluetooth на смартфоні та тапнути на свої AirPods, то тепер нічого цього робити не потрібно.

Просто постав на паузу кіно, візьми в руки iPhone та дзвони – твої AirPods знають, що ти хочеш і переключаться автоматично. Це магія Apple.

Як включити Автопідключення AirPods в iOS 14?

Тут все просто: підключи AirPods до iPhone, перейди в Параметри – Bluetooth – значок «i» навпроти твоїх AirPods і, на вкладці «З'єднати з цим iPhone», постав галочку на «Автоматично». Ось і все, магія активована!

Читай також: Це найкраща нова функція для AirPods в iOS 14!



Без назви-2.png


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар