Як охолодити iPhone влітку?

Літо, море, пляж – що може бути краще? У такі моменти хочеться зануритися в стан цілковитого чиллу і не думаємо ні про що. Прохолодні коктейлі, легкий бриз, ласкаве сонечко...

Чи не завжди ласкаве?

Екстремальні температури – не найкраще середовище для будь-якого iPhone і його акумулятора. Але Apple потурбувалася про власників своїх гаджетів і придумала інструмент, завдяки якому навіть на пляжі можна зберегти iPhone у відносно холодному стані.

Що робити, якщо iPhone перегрівається?

Відразу скажу, це не панацея. Не вийде просто натиснути на чарівну кнопочку і продовжити грати в важкі ігри на зарядці від PowerBank під полуденним сонцем. Але трохи знизити навантаження на процесор все-таки можна.



ezh|864х452.png

Вирушаючи на пляж або проводячи багато часу в інших жарких місцях, краще, що ти можеш зробити – це не використовувати iPhone на зарядці, не тримати його під прямими сонячними променями і не завантажувати процесор важкими завданнями.

Останнє не завжди виходить зробити, адже будь-який смартфон – це в першу чергу інструмент. Але якщо ти відчуваєш, що твій iPhone сильно гріється – можна програмно уповільнити використання його процесора.

Активуй «Режим низького заряду, коли iPhone гріється

Це дозволить обмежити продуктивність на 40% і знизити навантаження на пристрій. А значить, iPhone буде не так нагріватися.

Екстремальні температури завжди негативно впливають на акумулятор пристрою. А наша проста інструкція дозволить зберегти його ресурс і продовжити життя твоєму улюбленому гаджету.



Stepan.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті