Як відкотитися з бета-версії iOS 14 на iOS 13.5.1

У цьому році ми навмисно не розповідали нашим користувачам, як поставити бета-версію iOS 14. Всі бета-версії операційних систем для iPhone нестабільні і можуть, якщо не перетворити твій телефон в цеглу, то точно вже зіпсувати життя багами і крашем.

Не дивлячись на те, що у нас самих сверблять руки, а деякі з нас – відчайдушні сміливці – все ж встановили iOS 14, ми все одно наполягаємо на тому, щоб дочекатися офіційний реліз всіх нових прошивок. Відбудеться він восени.

-7%
MLVN3
57 999 ₴
54 099 ₴
1 370 $

Але що робити тим, хто знайшов інструкцію і вже поставив iOS 14? Все просто – потрібно відкотитися назад.

Інструкція, як відкотитися з iOS 14

Чесно кажучи, тут немає нічого складного. Все, що потрібно зробити – це точно виконувати інструкції. Я сподіваюся, ти зробив резервну копію iPhone до того, як встановив iOS 14.



  • - Перше, що потрібно зробити – це відключити функцію «Знайти iPhone». Перейди в Пареметри – Профіль (верхнє меню з твоєю фотографією) – iCloud – Знайти iPhone.

  • - Далі нам знадобиться комп'ютер. Скачай з сайту ipsw.me/product/iPhone образ iOS 13.5.1 для iPhone – важливо правильно вибрати модель свого смартфона інакше нічого не вийде.

  • - Підключи iPhone до комп'ютера і запусти iTunes (або Finder на Mac). І в розділі управління iPhone натисни на параметр «Відновити», утримуючи клавішу Option або Shift. Це дозволить відкрити додаткове меню, де можна буде вибрати той образ iOS 13, який ти скачав раніше.

Після відновлення ти отримаєш iPhone з iOS 13.5.1 на борту, але без твоїх особистих даних. Залишається тільки відновити їх з резервної копії, яку ти зробив до того, як поставити бета-версію iOS 14. До речі, у випадку з iPad інструкція аналогічна.



ezh|864х452-2 2.png

Я сподіваюся ця інструкція допомогла тобі повернутися в світ стабільної роботи операційної системи твого iPhone і додатки, що вилітають в самий невідповідний момент тебе більше не будуть турбувати.

Повір, почекати пару місяців стабільний реліз iOS і насолоджуватися потім працюючою системою набагато приємніше, ніж одержати не доопрацьовану прошивку тут і зараз, щоб просто на неї подивитися.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті