Як відрізнити оригінальний фен Dyson? Dyson у Техно Їжаку!

Фени від компанії Dyson є мрією чи не кожної дівчини. І це зовсім не дивно, адже ці пристрої показують себе дуже надійними та якісними у використанні. Dyson не зрівняється ні з яким феном від іншого виробника, це підтвердять багато коментарів щасливих власників у мережі.

Через таку величезну популярність і попит на девайс, китайські підпільні фірми почали масово випускати свої неякісні копії та репліки. Недобросовісні продавці скуповують цей товар, а потім "впарюють" його під виглядом оригіналу. У цьому матеріалі ми зібрали всі можливі поради, які допоможуть відрізнити справжній якісний фен від підробки.

Як відрізнити оригінальний фен Dyson від підробки

На ринку є маса дешевих копій та реплік. Насамперед, потрібно звертати увагу на ціну. Продукти від компанії Dyson є далеко не найдоступнішими, проте дуже якісні. Тому підозріло низька ціна може бути першим “дзвіночком”, що фен з оголошення несправжній.



864х452_01.jpg 

Однак це правило діє не завжди. Останнім часом почастішали випадки, коли підробку пропонують за звичайною ринковою ціною оригіналу. Найпримітивнішу копію легко розпізнати на перший погляд. У неї може бути неякісна упаковка, неповний комплект та неохайний зовнішній вигляд.

Характеристики фена Dyson Supersonic:

  • Потужність: 1600 Вт;
  • Температурні режими: 4;
  • Швидкості потоків повітря: 3;
  • Насадки: концентратор, дифузор, насадка для створення об'єму;
  • Швидкість повітряного потоку: 41 л/сек;
  • Довжина кабелю: 2.7 метри;
  • Фішки: режим подачі холодного повітря, окреме налаштування нагрівання та повітряного потоку, захист від перегріву;
  • Комплект: документи, ремінець, килимок, насадки (3 шт.).

Більш продумана репліка може на 99% збігатися з цим пристроєм. Деякі покупці скаржаться на форумах, що дуже довго і не підозрювали про те, що користуються неоригінальним гаджетом. І лише після першої поломки дізналися від сервісного центру, що їхній фен є дуже точною реплікою. Як цього уникнути?

Перевірка упаковки

Коробка – це перше, що ми бачимо під час покупки. Вже за нею можна визначити справжність товару. Оригінал може поставлятися в двох або ж одній упаковці, залежно від магазину.



864х452_02.jpg 

Перша коробка – транспортна. Вона зроблена зі звичайного темно-коричневого картону. На її боці нанесена наклейка з описом товару (картинка, вага, штрих-код і серійний номер).

Друга упаковка – фірмова біла, барвиста із зображенням гаджета та характеристиками. На ній обов'язково має бути стікер із серійником. Найчастіше фірмова коробка запаяна в плівку, якщо її не відчиняли.

Важливо. Транспортувальна упаковка є далеко не завжди. Часто магазини і особливо офіційні дилери її позбавляються, щоб не псувати товарний вигляд. Тож це не показник. Тоді як біла коробка має бути обов'язково. Усередині упаковки знаходиться сам фен, три насадки, інструкція до застосування, ремінець та щітка для чищення.

Серійний номер

Спеціальний набір символів розташований у трьох місцях – на двох коробках та шнурі. Звичайно, вони повинні збігатися. Серійний номер на шнурі наклеєний на темно-сіру бирку. Крім самого номера, там надруковано додаткову інформацію про продукт.



864х452_03.jpg 

Але визначити оригінал щодо нього не вдасться. Підпільні фірми теж навчилися друкувати справжній код, який пробивається сайтом.

Бездоганний зовнішній вигляд

Як ми вже згадували, продукти від Dyson є далеко не найдоступнішими на ринку. Натомість вони пропонують якість найвищого рівня. Пристрої від цієї компанії не можуть поставлятися з якимись мінімальними зовнішніми похибками. Нерівних швів у стиках і опуклостей на корпусі не повинно бути.

Розпродаж-5%
386732-01/387929-20-02/386735-01
17 834 ₴
16 999 ₴
430 $

Насамперед слід перевірити кнопки. Верхня клавіша включення має коло (кайму) і рису всередині нього. На деякі інші кнопки чітко у центрі нанесені кольорові точки. Яскраві елементи не можуть розміщуватись криво або неякісно.

Насадки

Найсучасніші підробки дуже складно розпізнати за насадками. Вони дуже схожі, так що визначити справжність за ними можна лише прямим порівнянням. Якщо ти маєш під рукою оригінал, то ти можеш просто покласти їх поряд і перевірити всі деталі.

Найголовніші моменти, які можуть у цьому допомогти – це магнітне кільце та перехрестя роздільників. Кільце магніту, як правило, має зеленуватий відтінок. На оригінальній насадці у центрі перехрестя внутрішніх пластин є коло.

Чому не варто брати копії

Фени від Dyson є дуже бажаними апаратами, особливо серед жінок. Хтось навіть може вирішити взяти собі точну репліку. Але ми не радимо цього робити. Адже підробки не можуть похвалитися такою ж високою якістю.



864х452_05.jpg 

Оригінальна модель розробляється та тестується близько двох років. Тоді як копії вилітають з конвеєра на прилавки недобросовісних магазинів за лічені дні і без належної перевірки.

Вони можуть бути навіть небезпечними – виходити з ладу, псувати волосся та шкодити здоров'ю. Куди краще в такому разі доглянути собі доступніші моделі фенів від інших виробників.

Ну а якщо ти не хочеш переживати за справжність своєї покупки, тоді вибирай собі техніку у перевірених та відомих магазинах із гарною репутацією. В інтернет-магазині Техно Їжак представлені лише оригінальні на 100% фени Dyson. Якщо захочеш перевірити, можеш скористатися нашою інструкцією.


Читати наш блог у Telegram
Популярні фени та стайлери:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар