Як перенести фото з iCloud в інше хмарне сховище

Якщо тобі раптом захотілося перенести всі твої фотографії і відео з iCloud на iPhone до іншого хмарного сховища, то здійснити це не складе труднощів. Вручну скидати кожен файл не доведеться. Все можна зробити автоматично за допомогою нової функції.

Що потрібно знати перед перенесенням даних

Уявімо ситуацію: тобі потрібно перенести всі фото та відео з iCloud в іншу хмару, наприклад в Google Фото. Часто це просто необхідно зробити через те, що у тебе закінчилася пам'ять в яблучному сховищі, а платити за розширення не хочеться. В такому випадку тобі потрібно знати кілька фактів про перенесення даних, щоб ніякі обставини не завадили тобі закінчити цей процес.



ezh|864х452-1.jpg

По-перше, всі зображення і ролики з iCloud з сайту не видаляються автоматично після або до переносу. Вони залишаться на яблучній хмарі iCloud, а на інше сховище відлітають їх копії. По-друге, цей процес займе відносно багато часу – зазвичай близько 3-7 днів. При цьому, деякі формати файлів перенести не вийде. До них відносяться: RAW, живі фото і смарт-альбоми.

Ну і по-третє, потрібно впевнитися у тому, що тобі вистачить місця на новому хмарному сховищі. Прикладом, Google Фото абсолютно безкоштовно надає до 15 ГБ пам'яті. Хочеш більше? Тоді доведеться заплатити. І тут варто вже задуматися, наскільки перенесення даних є резонним рішенням.



ezh|864х452-2.jpg

Як перенести дані з iCloud:

  • • Через браузер на комп'ютері увійди в систему Apple ID на сайті privacy.apple.com
  • • Вибери пункт під назвою "Перенести копію ваших даних"
  • • Вибери розділ "Фото iCloud" і йди за підказками

Система згенерує твої фотографії і відео в архів та вишле на нього посилання на твою поштову скриньку прив’язану до iCloud. А далі тобі залишиться лише завантажити файл і закинути його на Google Photo. Ну або на іншу хмару, яку ти вибереш.

До речі, ми вважаємо, що більш актуальним буде зворотний перенос – з Google Фото на iCloud. Все тому, що пошуковик з липня 2021 року найбільше не дозволяє зберігати безлімітно і безкоштовно твої фото та відео. Докладну інструкцію про зворотний перенос шукай тут.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Коментарі
Додати коментар