Як тепер скидати музику на iPhone без iTunes? У нас є рішення


Нова, шістнадцята за рахунком, версія операційної системи для Мас поступово поширюється на всі підтримувані моделі комп'ютерів Apple. Тим часом, у деяких користувачів прокидається туга за старим, складного, але такого звичного медіа-сервісу iTunes.

Дідок раніше брав на себе занадто багато роботи, яку зараз поділили між іншими сервісами. Роботу з iPhone і iPad взяв на себе провідник Finder. Глобально в інтерфейсі нічого не змінилося. Але у деяких власників iPhone і Мас можуть виникнути питання з передачею музики. Зараз розповімо, як це зробити найзручніше.


Скинути через Finder

Найбільш зручним і простим способом є обмін через провідник за допомогою AirDrop. Щоб передати файли, необхідно на обох гаджетах включити Wi-Fi і Bluetooth і упевниться, що вони знаходяться не більше ніж в 9 метрах один від одного.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Потім вибрати «Finder» - «AirDrop» на бічній панелі програми, або в рядку меню. Після чого у вікні AirDrop ти побачиш всіх користувачів з активним AirDrop.

Тобі залишиться тільки активувати передачу на своєму пристрої і вибрати свій iPhone або iPad серед інших. В потрібне віконце користувача перетащи музику з потрібної папки.


Завантаження через Google Play Музика

Другим одним зручним способом можна назвати передачу через сервіс Google Play Музика на ПК. Ми про нього вже розповідали раніше, це безкоштовний і перевірений спосіб, яким ми теж періодично користуємося.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Для початку потрібно створити власний обліковий запис Google, встановити розширення Google Play Музика для браузера Chrome і однойменне додаток на iPhone або iPad.

Потім через браузер Chrome на комп'ютері, перейди на головну сторінку сервісу. У лівому верхньому кутку кликни по кнопці меню, після чого знайди в ньому пункт «Поповнити фонотеку».

Відкриється сторінка, на яку потрібно перетягнути потрібну папку з треками, або просто окремі доріжки. Піде завантаження, яка займе трохи часу. Стежити за прогресом можна за допомогою натискання на іконку в лівому нижньому кутку.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Вся музика після завантаження з'явиться в «фонотека». Щоб додати її на мобільний пристрій, відкрий сервіс на смартфоні або планшеті, і ввійдеш до свого облікового запису.

Відразу ж на першій сторінці ти побачиш всі свої хіти, які можна завантажити за допомогою натискання на кнопку скачування збоку доріжки.

Така альтернатива зможе легко замінити тобі звичний додаток «Музика». У програмі зручний інтерфейс, немає реклами і будь-яких обмежень. Хіба що, таким чином можна додати тільки 50 000 треків, але ми сумніваємося, що меломан скидає музику в таких кількостях через додаток Google взагалі існує.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті