Як збільшити пам'ять iPhone & iPad? Є декілька рішень цього питання

Сьогодні нові моделі iPhone мають накопичувач аж до 500 ГБ, а iPad і того більше – до 1 ТБ. Але навіть цього сучасному користувачеві недостатньо. На мобільних пристроях ми зберігаємо величезні масиви фотографій та відео, які робимо самі. Крім цього, чимало місця займають іграшки та програми.

І якщо потрібні програми перенести нікуди не можна, то фото, особистих відео, фільмів і серіальчиків можна легко позбутися. Як розширити своє сховище на iPhone та iPad – зараз розповім.

Сховище iCloud

Найнадійнішим і зручним сховищем твоїх даних буде фірмова яблучна хмара iCloud. Компанія Apple надає кожному новому користувачеві безкоштовні 5 ГБ місця. Але якщо говорити відверто, то такого обсягу майже нікому не вистачає. Доводиться регулярно чистити сервіс від сміття і переміщати свої дані на інші накопичувачі.



ezh|864х452-hvj.jpg

Кращим виходом з цієї ситуації буде платна підписка. Розробники пропонують збільшений пакет на 50 ГБ всього за 1 долар в місяць, 200 ГБ за 3 долари або 2 ТБ за 10 баксів. Купивши таку підписку ти отримуєш додаткове місце для свого пристрою.

Плюси збільшеного сховища iCloud:

  • • Ти отримуєш доступ до фото та відео з будь-якого пристрою Apple
  • • Всі файли автоматично синхронізуються на всіх гаджетах
  • • Місце можна розширити аж до 2 ТБ за невелику додаткову плату

Мінуси iCloud:

  • • Потрібен постійний доступ до інтернету
  • • За підписку доводиться платити щомісяця

Щоб збільшити місце в iCloud, перейди в Параметри – Особистий профіль (з твоїм фото) – iCloud – Керувати сховищем – Змінити план сховища

Зовнішні Lightning накопичувачі

Раніше зовнішні накопичувачі виготовлялися тільки для комп'ютерів. Але виробники вже досить давно зробили такі ж аксесуари для iPhone та iPad. Щоб вони працювали, тобі не потрібні перехідники та додаткові драйвера, адже у них є вхід Lightning і повна підтримка яблучних пристроїв.

У накопичувачів є свої переваги над хмарою. Перш за все, вони працюють без доступу до інтернету, і за них доведеться заплатити всього один раз. Такі флешки не займають багато місця, тому їх дуже зручно брати з собою куди тобі потрібно. Але є й мінус – обсяг пам'яті розширити не вдасться.

Хоча хто сказав, що не можна використовувати накопичувач і хмару одночасно? Багато моїх знайомих вже давно так і роблять. Наприклад, більшу частину даних вони зберігають в iCloud, а на флешку часто записують фільми в дорогу або якісь фото, щоб потім перекинути їх на MacBook другу.

На мою думку, це і є найзручніший спосіб звільнити великий обсяг пам'яті на твоєму планшеті або смартфоні. Принаймні, я сам давно практикую використання і iCloud, і зовнішнього накопичувача. Адже це зручно!



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Актуальні моделі iPhone:
Коментарі
Додати коментар