Які AirPods вибрати в 2021 році? Гайд від Техно Їжака

Зміст:

  1. Чому AirPods такі популярні?
  2. AirPods 2
  3. AirPods Pro
  4. AirPods Max
  5. Поради щодо вибору навушників від Apple

Бездротові навушники вже давно стали стандартом в світі споживчих аудіопристроїв. І це зрозуміло, такий гігант, як Apple, не міг залишитися осторонь від цієї тенденції, представивши свою власну серію на ринку – AirPods.

Чому AirPods такі популярні?

Шукати причини популярності цих пристроїв довго не доводиться. По-перше, важливу роль відіграє іміджева складова – діставати з фірмового кейса продукцію Apple завжди приємніше, ніж дешеві аналоги від сторонніх компаній. Також до плюсів можна віднести чудову підтримку всієї екосистеми виробника.

Так ви можете легко підключити AirPods до ваших iPhone, iPad, iMac та інших пристроїв від яблучної компанії. Сумісність завжди була однією з ключових особливостей продукції Apple. І останнє, але зовсім не за значенням, це звичайно ж якість звуку, незважаючи на компактний розмір ви зможете відчути цілу гаму емоцій при прослуховуванні ваших улюблених треків.

Мабуть, ми перерахували найбільш важливі переваги Аірподс, давайте тепер розглянемо конкретні моделі більш детально.

AirPods 2

АірПодс другого покоління, що вийшли в 2019 році, не справили революцію, але тим не менш зовсім без інновацій теж не обійшлося. Однією з них стала поява версії з можливістю бездротової зарядки.



ezh|864х452-1.jpg

Для цих цілей можна використовувати спеціальний Qi килимок або ж реверсивну зарядку від смартфона. На корпусі таких навушників тепер є спеціальний індикатор, який спалахує помаранчевим кольором під час процесу підзарядки вбудованої батареї.

Підключення навушників в iPhone також не займе багато часу при наявності відповідної версії IOS вам досить просто піднести пристрої один до одного, і телефон сам запропонує встановити з'єднання, показавши при цьому рівень заряду вкладишів.



ezh|864х452-2.jpg

Ще зручніше стало управління за допомогою голосового помічника Siri – тепер він значно краще відгукується на ваші команди з вбудованого мікрофона. Таким чином ви можете швидко відрегулювати гучність звуку або дізнатися назву треку, що щойно прозвучав.

Переваги:

  • Фірмовий дизайн, хоча й без скільки-небудь значних змін у порівнянні з попередньою версією пристрою.
  • Дуже проста настройка і управління, легко розбереться людина навіть далека від сучасної техніки.
  • Можливість бездротової зарядки при покупці відповідної комплектації.

Недоліки:

  • Мала кількість інновацій в порівнянні з першим поколінням AirPods.
  • Висока вартість, особливо за версію з бездротовою зарядкою.
  • Майже не відчуваються в вухах, через що є великий ризик їх раптової втрати.
-16%
MWP22
9 495 ₴
7 999 ₴
200 $

AirPods Pro

Нові внутрішньоканальні навушники від Apple чекали з особливим нетерпінням – нарешті виробник поставить нові стандарти шумозаглушення для пристроїв подібного класу. І шанувальники бренду справдилися у своїх очікуваннях – функція працює відмінно. Вбудований процесор пристрою аналізує зовнішні шуми і заглушає їх протифазними хвилями.

Таким чином ви можете комфортно слухати музику навіть у вагоні метро і якість звуку при цьому буде залишатися на висоті. Функція шумозаглушення не має додаткових налаштувань, тому вам доведеться задовольнятися тільки тим, що для вас підготували інженери Apple.

Ще однією цікавою фішкою AirPods Pro стала наявність в кожному навушнику зовнішніх мікрофонів. Така функція прозорості, як називає її сам виробник, дає можливість чути звуки навколишнього світу без перешкод, не виймаючи вкладишів з вух.



ezh|864х452-3.jpg

Затримка в передачі звукових коливань становить всього близько 5 мс, тому ви навряд чи помітите різницю, як якщо б навушників не було зовсім.

Про-версія, також як і 2 покоління AirPods, підтримує управління за допомогою голосового помічника Siri, спілкуватися з яким ви можете не дістаючи телефон з кишені. Звичайно, робити це в людному місці, як і раніше трохи незвично, але тим не менш багато користувачів вже активно використовують цю можливість

Переваги:

  • Наявність функції шумозаглушення – більше ніщо не відволікає вас від улюбленої музики.
  • Прозорість – можливість не втрачати зв'язок із зовнішнім світом, не виймаючи при цьому навушники з вух.
  • Використання бездротової зарядки.
  • Відповідність стандарту захисту від вологи IPX4.

Недоліки:

  • Невелике зниження якості звуку при включенні функції активного шумозаглушення.
  • Розмір вкладишів буде зручний не для всіх.
  • Традиційно висока вартість.

AirPods Max

Повнорозмірні навушники від Apple призначені для справжніх цінителів якісного звуку, які не звикли йти ні на які компроміси в цьому питанні.



ezh|864х452-4.jpg

Чутки про дану модель з'явилися досить давно, але на ринок вона вийшла тільки в кінці 2020 року. Зрозуміло, при тестуванні пристрою на різних сайтах відразу ж знайшлося безліч рецензентів, які захоплювалися новою Pro-версією, а також тих, хто вважав, що за якістю звуку вона поступається продукції конкурентів.

Залишимо ці суперечки в стороні, сказавши лише, що на наш погляд, звук тут знаходиться на прийнятному для більшості споживачів рівні, не хапаючи зірок з неба, але і не розчаровуючи якістю басів.

Таким чином, у тих, хто не закінчував консерваторію навряд чи з'являться якісь претензії до Apple, для інших же готові порекомендувати професійні рішення з відповідним цінником.

У цілому ж нові AirPods max відрізняються високим рівнем шумопоглинання. Одягнувши пристрій на голову ви практично абстрагуєтесь від зовнішніх звуків. Дуже зручно, коли ви, наприклад, хочете послухати улюблену музику в громадському транспорті.



ezh|864х452-5.jpg

До речі, дизайн нових навушників також приверне до вас увагу оточуючих – фірмовий стиль Apple втілений в практичних матеріалах для цінителів прекрасного.

Переваги:

  • Непогана якість звуку, яка зможе задовольнити навіть бувалого меломана.
  • Стильний дизайн і відмінна якість збірки.
  • Довгограюча батарея.
  • Повна взаємодія з продукцією екосистеми Apple.

Недоліки:

  • Не дуже надійний чохол.
  • Якість звуку все-таки трохи поступається професійним рішенням.
  • При роботі зі смартфонами сторонніх виробників деякі функції можуть бути недоступні.

Поради щодо вибору навушників від Apple

Модельний ряд навушників Apple включає в себе не так багато пристроїв, але тим не менше практично кожна категорія меломанів зможе підібрати собі тут відповідну акустику.



ezh|864х452-6.jpg

Для тих, хто хоче мати під рукою компактні й відносно недорогі навушники, підійдуть AirPods 2. Вони порадують вас відмінною якістю звуку в офісі або в кафе, де рівень навколишнього шуму досить невисокий.

Якщо ж ви часто їздите в громадському транспорті, то кращим вибором стане Pro-модель з її активною системою шумозаглушення. Навіть в умовах метрополітену улюблені треки будуть звучати не гірше, ніж в домашній обстановці.

Якщо ж ви маєте дуже чутливий слух і хочете отримати максимально якісні навушник, які при цьому "дружать" з вашим iPhone, то найкраще придбати AirPods Max. Незважаючи на деякі недоліки, цей пристрій точно вартує своїх грошей.

Які б навушники ви не вибрали в магазині Техно Їжак представлений весь асортимент моделей за привабливими цінами. А якість техніки Apple вже давно не викликає у споживачів ніяких сумнівів.



Без назви-2 Олег.png

Читати наш блог у Telegram
Актуальні моделі AirРods:
Коментарі
Додати коментар