Який iPhone обрати в кінці 2019?


Цей рік вже добігає кінця, попереду залишилися останні вихідні перед святом, а значить пора...

Пора порадувати себе коханого, або рідних хорошим подарунком. Ну а що може бути краще нового iPhone? Мабуть, це найбажаніший подарунок для дітей і дорослих, дівчат і хлопців і наших батьків.

Якщо ти довго відкладав покупку, то зараз саме час нарешті зважитися і витратитися на новий смартфон. Коли, як не зараз: ціни впали, знижки в кожному магазині, та й зимові чари тільки підштовхують до цього. Ну а ми допоможемо тобі вибрати, яку з моделей варто придбати. Отже, зустрічай:


ТОП кращих iPhone в кінці 2019

Звичайно ж, за версією сім'ї компанії Техно Їжак:)


Ezh864х452-04.jpg

Почнемо з iPhone c Тоuch ID.


iPhone 8

іPhone 8 і iPhone 8 Plus – це дві найбільш недооцінені моделі смартфона від Apple. Ми вважаємо, що свого часу вони загубилися в тіні iPhone X. Смартфони вийшли одночасно. Тоді iPhone X затьмарив представників останніх класичних варіантів дизайну.

Пристрої стали останніми володарями автентичного дизайну без чубчика, але зі скляним корпусом замість металевого. iPhone 8 і iPhone 8 Plus досі справляються зі складними завданнями і підтримують останні версії iOS. І ця парочка точно буде актуальна ще кілька років.


Ezh864х452-01.jpg

Їх величезним плюсом є те, що вони найдоступніші з усіх останніх поколінь. Вибрати між ними легко. В iPhone 8 Plus є подвійна камера, яка дозволить робити шикарні портрети. Цієї функції в малюка немає, хоча з іншими видами знімків він теж добре впорається.


iPhone XR

Це пристрій ефектно увірвався на ринок електроніки і став одним з найпопулярніших гаджетів, яким залишається до сих пір. Купертинівці спробували створити більш доступний смартфон з не менш потужними комплектуючими. І у них вийшло.

Яскраві кольори корпусу, продуктивна начинка і революційний дизайн зробили з iPhone XR ласий шматочок для користувачів. Завдяки екрану з меншою кількістю пікселів на дюйм, хіпстерській моделі вдалося не тільки обігнати в потужності iPhone X, в якому стоїть той же процесор, але ще і працювати помітно довше.


Ezh864х452-02.jpg

Єдиним його невеликим мінусом є те, що в ньому один модуль камери. Але це не заважає смартфону робити портрети, ця функція в ньому також є. Вартує iPhone також, як і вищезгадана «вісімка» з великим екраном. Одним словом – требабрати!!


iPhone XS

IPhone XS і iPhone XS Max–- саме ця парочка викинула з нашого списку революційну «десятку». Ну а навіщо вона, якщо є краще? Їх вже не виробляють, але в магазинах їх ще повно. Новий класичний дизайн для серйозних людей, подвійна камера і дуже потужна начинка _ кращі характеристики девайсів.


Ezh864х452-03.jpg

Якщо ти не ганяєшся за новинками, то і iPhone XS, і iPhone XS Max цілком тобі підійдуть. Знімає краще попередніх моделей, працює спритно і виглядає солідно. Підтримувати його купертинівйці будуть судячи з усього ще роки 4, тому на довгий час він може стати твоїм надійним товаришем.


iPhone 11

Чомусь до нього ми ставимося по особливому. Навіть не знаємо, чим iPhone 11 підкорив нас, але цього милюка ми обожнюємо. По суті, це продовження iPhone XR, яке відрізняється поліпшеною начинкою, збільшеним часом автономної роботи, варіантами кольорів і камерою.


Ezh864х452-05.jpg

Розробники вирішили в ньому головну проблему барвистих смартфонів оснастивши смартфон подвійною камерою. Так що ще потрібно для щастя? Це одна з останніх моделей, що позначиться на вартості. Але на нього не шкода витратитися.


iPhone 11 Pro

IPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max – в цих моделях все просто «PRO». Так як їх ще описати, якщо в ці девайси Купертіно помістило все найкраще? Потрійна камера, найпотужніший процесор на ринку, шикарний матовий корпус і новий темно-зелений матовий колір. Все найновіше і якісне під корпусом і така ж і вартість, як у торішніх флагманів


Ezh864х452-06.jpg

Так що ж все-таки вибрати? Навіть у нас голова йде обертом серед такого різноманіття. Але насправді, все просто: якщо твій бюджет кусається – зверни увагу на покоління постарше. Якщо хочеш солідний девайс – бери моделі зі стриманим дизайном і приставкою “PRO”. Ну а якщо хочеться фарб, то хіпстерська лінійка якраз для тебе.



Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар