Який iPhone вибрати у кінці 2020?

Цього року корпорація Apple дуже плідно попрацювала. Ми побачили багато нових гаджетів, серед яких було п'ять моделей iPhone. На початку року компанія випустила друге покоління малюка SE, а восени відразу чотири моделі iPhone 12.

І це просто чудова новина для всіх користувачів. З одного боку, вибрати яблучний смартфон стало трохи складніше, адже всі версії дуже хороші. А з іншого – моделей стало більше, а значить можна підібрати ідеальний пристрій під свої потреби. І я постараюся тобі у цьому допомогти.

iPhone для любителів компактності та мінімалізму

Почнемо з новинок цього року, які здивували і порадували нас. iPhone SE 2 стане останнім яблучним смартфоном у подібному дизайні. У ньому поєднуються переваги старих поколінь смартфонів і нових технологій.

Наприклад, ним можна управляти однією рукою, як це було раніше. Ще в ньому є сканер відбитків пальців Touch ID, за яким багато користувачів сумають. А ось всередині малюка захована дуже потужна начинка: процесор A13 Bionic і 3 ГБ оперативної пам'яті. Цих характеристик йому цілком вистачить, щоб бути актуальним пристроєм ще 2-3 роки.

Вибрати iPhone SE



ezh|864х452-1.jpg

Позмагатися в компактності та потужності з ним може лише iPhone 12 mini. Це перша модель iPhone з приставкою “mini” в історії Apple. І єдина його відмінність від своїх старших братів – це розмір.

Зовні iPhone 12 mini виглядає точно так само, як і вся лінійка iPhone 12, тільки він маленький. Всередині він також нічим не відрізняється. У ньому встановлений самий топовий процесор A14 Bionic з просунутою системою програмного навчання. Тому можна впевнено сказати, що це найпотужніший у світі компактний смартфон.

Вибрати iPhone 12 mini


Оптимальний вибір серед всіх моделей

Якщо ти не любиш компактні смартфони, то зверни увагу на ці моделі. Наступні яблучні пристрої можна назвати класичними сучасними смартфонами.

Перший з них – торішній iPhone 11. Незважаючи на те, що вийшов він ще у 2019, гаджет досі користується величезною популярністю серед користувачів. Він виділяється цікавим просунутим дизайном і потужними характеристиками, які до сих пір не застаріли.



ezh|864х452-2.jpg

Усередині захований потужний процесор A13 Bionic і два модуля камери. Крім цього, за ціною він доступніший новинок цього року. Хоча iPhone 11 точно залишиться актуальним ще кілька років.

Вибрати iPhone 11

Послідовником попередньої моделі є iPhone 12. Яблучний смартфон 2020 року одержав практично всю ту ж начинку, що й просунуті версії 12 Pro та 12 Pro Max. Єдине, що відрізняє його від самих топових моделей – це відсутність третього модуля камери і сканера LiDAR. Але вони необхідні далеко не кожному власнику.

Вибрати iPhone 12


Для любителів всього найкращого

Якщо у тебе є бажання і можливість отримати кращий смартфон на ринку, з самими просунутими фішками та комплектуючими, то варто звернути увагу на лінійку Pro.

Минулорічний iPhone 11 Pro порадує будь-якого користувача навіть через рік після виходу. Його розкуповують так само активно, як і топові моделі 2020 року випуску. А все тому, що він більш доступний за вартістю і працює від батареї трохи довше. А ще, не всім користувачам подобається квадратний дизайн 12.

Вибрати iPhone 11 Pro

Якщо ж хочеш екран побільше, але всю ту ж потужність 11 покоління, то придивись до iPhone 11 Pro Max. Це все той же топовий смартфон минулого року, тільки більший. Apple вже припинила виробництво цих моделей, але на щастя, в нашому інтернет-магазині ще залишилися невеликі запаси.

Вибрати iPhone 11 Pro Max



ezh|864х452-3.jpg

Хочеш ще більш просунутий і сучасний гаджет? Ну тоді твій вибір однозначний – iPhone 12 Pro або 12 Pro Max. Їх варто взяти хоча б за найкращу камеру на ринку. Цього року розробники додали в потрійний модуль ще й LiDAR. Цей сканер допомагає робити ще більш якісні знімки в темряві та в портретному режимі.

Вибрати iPhone 12 Pro

Самою крутою камерою у всій лінійці яблучних смартфонів володіє iPhone 12 Pro Max. трьохмодульна камера цього велетня пропускає на 87% більше світла. Тому фотографує він на порядок краще. Цей девайс буде просто знахідкою для любителів мобільної фотографії.

Вибрати iPhone 12 Pro Max

Ось таким чином виглядає лінійка смартфонів Apple актуальних у кінці 2020 року. А який iPhone вибереш ти?



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар