Камери iPhone 11 Pro. Вся правда про революцію мобільної фотографії


Про нові iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max в інтернеті можна знайти практично всю необхідну інформацію. Оглядачі і аналітики оглянули нові смартфони буквально під лупою, розповіли про всі характеристики і нововведення.

Продуктивність, матеріали, дизайн і функціонал вже не є якоюсь таємницею. Але серед усіх деталей смартфона різко виділяється потрійна камера. Скільки мемів про неї ти вже бачив в мережі? Наш улюблений - «Три супу, Мазік і чашечка еспрессо».

Але зараз не про це. Давай докладніше розберемося з усіма модулями і з тим, що вони дадуть нам - простим користувачам.


Новий модуль в iPhone 11 Pro

Це перша модель смартфона від Apple, яка отримала систему з трьох камер: ширококутної, надширококутної і телефото. Всі вони тісно функціонують між собою і операційною системою, що дає абсолютно кожному користувачеві відчути себе професійним фоторафа.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Новенькі «Прошки» в цьому році виводять мобільний фотографію на новий рівень. Вся справа в надширококутний об'єктиві. Він дозволяє на тій же відстані від об'єкта, помістити в кадрі більше. Як заявляє Apple, об'єктив захоплює не просто більше, а в 4 рази більше.

Виходить більш ефектне фото, яке більше схоже на те, що роблять дорогі фотоапарати. Особливо легко це помітити в режимі «Портрет». Тепер тобі не доведеться відходити на 6-7 метрів, щоб зняти кілька людей.

За замовчуванням всі налаштування встановлюються системою в автоматичний режим, адже більшість користувачів не налаштовують щось вручну. І варто зауважити, справляється він з цим дуже якісно.


трохи чисел

Зараз ми назвемо трохи характеристик, які оцінять любителі і професіонали фотосправи. Як ми вже сказали, в полюбився режимі «Портрет» тепер можна знімати на шірокоуголку. Крім цього, можна залишити колишні розміри і задіяти камеру телефото.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

По суті, зйомка буде проводитися тими ж камерами, що і в iPhone XS. Але як-би не так, адже купертіновци оновили і старий модуль телефото. Тепер діафрагма у неї збільшена до (ƒ / 2.0), за рахунок чого на матрицю потрапляє на 40% більше світла. При хорошому освітленні дполучаются по справжньому шикарні кадри.


Функції камери в iPhone 11 Pro

Окремо варто відзначити «Нічний режим». Багато виробників вже давно робили якісь спроби зробити щось подібне. Проте, складно сказати, що у них вийшло щось якісне. Кому-то вдавалося добитися хорошого результату в сутінках, але не більше.

Яблучна компанія представила нам дійсно кращий приклад нічних фото, знятих на свій смартфон. Працює це за допомогою Smart HDR нового покоління, яке активно задіює штучний інтелект для визначення людей і об'єктів в кадрі. Також розробники замінили спалах, яка тепер світить на 30% яскравіше.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

До всього цього обіцяють вже восени в одному з оновлень додати технологію Deep Fusion. Вона зможе за рахунок потужного процесора обробляти кожен піксель знімка. Це повинно позбавити фотографію від шумів, підняти деталізацію і оптимізувати структуру.

Що стосується відео, то тут зовсім переживати нема чого. Кожен iPhone справляється з відеозйомкою набагато краще конкурентів. Велику роль тут відіграє стабілізація, яка прибирає сіпання і інші косяки, які обов'язково вилазять при зйомці з рук.

А в новому модулі з'явилася ще й третя функція аудіозума. Вона об'єднує джерело звуку з тим, що знаходиться в кадрі. Таким чином система приглушує сторонні звуки і на передній план виведе саме те, що в кадрі.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Ось такими вийшли три камери на новеньких «Прошка». Жартів про них найближчим часом точно не поменшає, але конкурентам поки не смішно. На сьогоднішній день iPhone проявляють себе на голову вище інших пристроїв, в яких також по три і більше камер.

Тому зараз порівнювати їх з кимось не має сенсу. Як би смішно звучить, але «три супу, Мазік і чашечка еспрессо» - найкраща система камер встановлені в смартфонах сьогодні.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар