Як включити «кадр у кадрі» в iOS14 на iPhone

iOS 14 подарувала нам дійсно багато нових функцій, деякі з яких ми ще довго будемо відкривати для себе. Але безумовно є певний ТОП нововведень, які вже зараз популярні серед більшості користувачів. Про одне з таких нововведень ми і поговоримо сьогодні.

«Кадр у кадрі» на iPhone. Як використовувати?

Цей режим був на слуху ще з літнього івенту WWDC 2020, де Apple офіційно представила iOS 14 та її основні функції. І хоча встановити операційну систему на свої iPhone ми змогли лише з 15 вересня, ЗМІ весь цей час розповідали нам чого очікувати та як цим користуватися.

Але далеко не все так просто. Навіть з режимом «кадр у кадрі», який по-перше, потрібно спочатку активувати, а по-друге, з недавніх пір не вийде використовувати для перегляду відео на YouTube.

Так, Google «пофіксила» це і не дозволяє користувачам навіть з Premium-акаунтом використовувати нову фішку iPhone. А шкода.



ezh|864х452-1.png

Але в більшості інших додатків та сервісів все працює. Тож давай налаштуємо режим «кадр у кадрі» на твоєму iPhone.

Для початку перевір, чи все у тебе включено. Для цього перейди в Параметри – Загальні – Кадр у кадрі. Тут тумблер повинен бути у включеному положенні.

А далі просто: запускаєш відео в додатку або в браузері, розгортаєш його на весь екран і натискаєш кнопку Home на iPhone з Touch ID або робиш свайп з нижньої частини екрану – з Face ID. Відео автоматично відкриється на тлі твого робочого столу і дозволить взаємодіяти з iPhone в інших додатках.

MLVP3
46 872 ₴
49 299 ₴
1 229 $
Спеціальна ціна-12%
MLPH3
26 999 ₴
23 649 ₴
590 $

Але варто враховувати, що режим «кадр у кадрі» не з'являється в додатках автоматично. Щоб він запрацював, розробнику потрібно додати відповідну можливість. А значить, якщо ти все зробив правильно, але згорнути відео не вдається – потрібно трохи почекати та не забувати встановлювати останні оновлення.

Особисто я, як і більшість тих, з ким мені доводилося спілкуватися, не так часто використовуємо цей режим, як хотілося б. А те, чого дійсно хотілося б – це щоб Google все ж таки додав підтримку режиму для YouTube! Хоча б для користувачів з Premium-аккаунтом.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті