Комплект для iPhone. Що потрібно, щоб вільно користуватися iPhone

На жаль, стандартного комплекту поставки iPhone, який ми отримуємо з коробки, не вистачить навіть для того, щоб зарядити пристрій. Ще рік тому в комплект крім самого смартфона входили: блок живлення, кабель і навушники EarPods. Та з осені 2020 набір аксесуарів значно скоротився. Тепер в нього входить тільки смартфон та кабель USB-C / Lightning.

І це стосується не лише лінійки iPhone 12, але й всіх попередніх iPhone, що випускаються Apple сьогодні. Такої скромної комплектації буде недостатньо навіть для самого невибагливого користувача. Що ж потрібно докупити, щоб використовувати iPhone вільно? Зараз розповім.

Суперкомплект для твого iPhone

На відміну від комп'ютерів Mac або планшетів iPad, яблучному смартфону не потрібна ціла купа додаткових аксесуарів на зразок перехідників, мишок і стилусів. Звичайний комплект iPhone повинен складатися з мінімальної кількості додаткових девайсів, без яких просто не обійтися.

У випадку з новенькими яблучними смартфонами ми б радили докупити як мінімум комплект, що складається з блоку живлення 20 Вт і навушників EarPods з роз'ємом Lightning. Інакше у тебе не вийде ні зарядити телефон, ні навіть послухати музику.

Якщо хочеш отримати більш прокачаний комплект аксесуарів з бездротовою зарядкою, то придивись до набору з блочка 20 Вт та MagSafe Charger. Цю парочку дуже зручно розмістити в якомусь певному місці столу на роботі, щоб регулярно підживлювати свій пристрій, коли ти сідаєш за комп'ютер.

До речі, у мене такий комплект продубльований і на тумбочці біля ліжка вдома. Дуже зручно не носитися з кабелями і не шукати розетку, особливо коли повертаюся втомлений ввечері. Просто поклав на MagSafe свій iPhone і спокійно ліг відпочивати з повною впевненістю, що смартфон заряджається.

Для подорожей і поїздок можна придбати набір з потужного блоку живлення та дроту для швидкої зарядки (20W USB-C Power Adapter + Lightning to USB-C Cable). Цей комплект можна назавжди кинути в рюкзак, щоб не паритися, коли спонтанно їдеш в поїздку або залишаєшся ночувати не вдома.

А якщо у тебе iPhone не підтримує швидку зарядку – підійде й простий комплект зарядки (5W USB Power Adapter + Lightning to USB Cable).

До речі, на нашому сайті ти знайдеш девайси з приставкою "Original Assembly". Це такі ж, як і оригінальні аксесуари, з таких же матеріалів, тільки збирають їх інші виробники. Саме тому, ми даємо на Original Assembly 6 місяців гарантії і впевнено користуємося ними самі – адже так дешевше :)

Завдяки таким ось додатковим наборам можна обзавестися всіма необхідними аксесуарами для твого iPhone. Взяти один комплект з декількох аксесуарів буде набагато зручніше і головне – доступніше, ніж купувати кожен проводок окремо.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Необхідні аксесуари для iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар