Нова комплектація iPhone 11 Pro. Apple, ну нарешті!


На Apple Special Event 10 вересня розробники корпорації показали нам дійсно нове покоління iPhone. Це не просто чергова нова модель, це щось набагато більше. Фахівці, які представляли новий смартфон, заявили, що додали до двох нових варіацій пристроїв приставку "Pro" не просто так.

Це своєрідний жест для користувачів, що говорить про те, що це найдосконаліший смартфон на сьогодні. Для його створення використовувалися передові технології і кращі матеріали. Але це ще далеко не все.


Комплектація iPhone 11 Pro

Ставлення до покупців найяскравіше показано в деталях. Багато виробників в спробах заробити на користувачах якомога більше впроваджують в пристрої функції, які працюють тільки в парі зі сторонніми аксесуарами.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Уяви собі, що Apple не укомплектовувала б смартфони своїми фірмовими навушниками. Хіба ви не доповнювала набір зарядкою, кабелем та іншими дрібницями.

Але в новій комплектації iPhone 11 Pro і 11 Pro Max купертіновци не поскупилися і поклали провід з технологією швидкої зарядки з потужний блок на 18 Вт. Хоча в цьому немає нічого дивного, будь-якому власникові такий аксесуар дуже потрібен і стане приємним доповненням до нового смартфону.

До слова, з iPhone 11 буде додаватися звичайний зарядний пристрій на 5 Вт зі стандартним кабелем. Але таке рішення легко пояснити вартістю цієї моделі, в США вона майже на 300 доларів дешевше Pro версії. Мабуть, розробники прагнули зробити гаджет якомога доступніше і ми можемо виправдати їх дію.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар