Концепт iOS 14. Це виглядає круто


IOS 13 принесла нам багато нових фішок, якими ми вже активно користуємося. Чого вартий тільки темна тема. Вона змусила багатьох сторонніх розробників напружитися і переробити свій додаток в чорний колір. Додамо до цього ще новий інтерфейс регулювання гучності, свіжі сервіси та інше чіпляють нововведення.

Проте навіть цього деяким користувачам недостатньо. Начебто тільки недавно вийшла «чортова дюжина», а вже зараз вони діляться своїми концептами майбутньої iOS 14. Що з цього виходить, дивись далі.


Що зміниться в iOS 14 на думку користувачів

Дизайнер з ніком Tech Blood представив на майданчику YouTube свою думку про те, якою буде 14-а версія мобільної операційної системи для iPhone . На подив, ніяких глобальних змін він не вніс, а сконцентрувався на зручність в роботі і функціональності.




Таким чином, в смартфонах з'явилося одне з найбільш очікуваних нововведень - компактний інтерфейс вхідного дзвінка. Інформація про дзвінок розташовується знизу і займає мінімум місця. Її можна легко згорнути, не збиваючи дзвінок.

Нове обличчя на його думку отримає і голосовий асистент Siri. Автор концепту зробив її розумнішими і помітно стрункішою. Тобто, розмістив її не на всю площу екрана, а трохи менше ніж на нижню половину.

Але найбільшою зміною став новий режим багатозадачності. Творець подарував поки уявної операционке можливість переглядати відкриті сервіси на інших пов'язаних пристроях і в один клік переходити в налаштування програми. Ну і звичайно ж можливість запустити два додатки на одному розділеному екрані.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Концепт дуже потішив інших користувачів і нас в тому числі. Більшість з нас сподівається побачити ці нововведення в реальному житті. Особливо привабливим є новий інтерфейс вхідного дзвінка. Ми вважаємо, що компанії Apple саме це необхідно змінити в першу чергу.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар