Вийшло велике оновлення iCloud


На початку лютого компанія Apple випустила велике оновлення мобільної версії сервісу хмарного сховища iCloud. Розробники внесли безліч довгоочікуваних нововведень, які користувачі вже давно хотіли побачити.

Нові функції з'явилися у всіх браузерах на iPhone і Android-смартфонах, а також iPad і Android-планшетах. Купертинівці, вже в звичному форматі, тихо залили оновлення на сайт, не афішуючи цю подію. Але воно заслуговує на це.


iCloud. Що нового

Одним з головних нововведень iCloud стала можливість не тільки перегляду фото, а й їх завантаження в хмарне сховище прямо через додаток «Фото» в мобільній версії сервісу.



ezh|864х452-1.png

Крім того, додаток «Нотатки» синхронізується з усіма іншими пристроями, які прив'язані до одного облікового запису. А функція «Знайти iPhone» тепер дозволяє визначити місце розташування всіх гаджетів з будь-якого мобільного браузера. І це, мабуть, одне з кращих нововведень цього оновлення!

Більше фішок отримали iPad та планшети на Android. Крім усього перерахованого, користувачі цих девайсів отримали доступ до додатків «Пошта», «Календар», «Нагадування» та іншого в веб-версії хмарного сервісу.



ezh|864х452-2.png

Перейти в нову версію сховища можна вже зараз, прописавши в мобільному браузері все ту ж адресу icloud.com. Ми це вже зробили і рекомендуємо тобі теж випробувати нові довгоочікувані можливості.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар