Лого Apple. Що компанія зашифрувала в запрошенні на презентацію 20 квітня?

Вже завтра, 20 квітня Apple проведе свою весняну презентацію. Вона стане першим івентом у 2021 році, який ми, по правді кажучи, вже трохи зачекалися. Які саме новинки нам анонсують, як зазвичай, залишається таємницею. Але схоже, що деякі особливо уважні користувачі змогли дещо розгадати.

Що заховано в запрошенні на презентацію Apple?

За тиждень до заходу купертинівці традиційно розіслали запрошення-листівку. Його можна знайти на офіційному сайті. На листівці зображено яблуко, намальоване суцільними лініями. Під ним розташований головний слоган "Повний розквіт", текст запрошення, дата та час. До речі, івент розпочнеться 20 квітня о 20:00 за київським часом, якщо раптом ще не чув.

Але деякі особливо уважні користувачі з Reddit побачили на цій картинці набагато більше, ніж просто лого компанії. Йдеться про дуже схожий фрагмент символу з вітальної заставки "hello" першого Mac. Схоже, що купертинівці в новій листівці використовували дві букви "el" зі старої заставки яблучного комп'ютера.



ezh|864х452-1.jpg

Таку цікаву пасхалка багато користувачів сприйняли як натяк на вихід новенького 24-дюймового Mac з процесором Apple Silicon М1. Цей гаджет вже нещодавно засвітився в програмі Geekbench 5, але показав дуже скромні результати потужності. Всі дані по характеристикам незабаром хтось видалив.

Але це ще не все. Пам'ятаєш як виглядає яблуко на запрошенні? Ніби воно намальовано олівцем... Або правильніше буде сказати пером Apple Pencil. Так, ми натякаємо на можливий анонс яблучного пера третього покоління.

Тим більше, слоган (в оригіналі "Spring loaded") в англійській мові має ще одне технічне значення – підпружинений. Розробники з Купертіно могли оснастити Apple Pencil 3 якимось пружинним механізмом і натякнути про таке нововведення в цій листівці.

Ну і звичайно ж нові iPad Pro 2021 та iPad mini 6. Що краще може натякати на нові планшети з новими дисплеями, створеними за технологією microLed, ніж не слоган? "Повний розквіт"!

-5%
Z14M000UN/Z14M000XG
76 877 ₴
73 199 ₴
1 835 $

Якщо подивитися на ці чутки з якимось скептицизмом, то реліз нового 24-дюймового Мас абсолютно неможливий через дефіцит мікрочіпів у всьому світі. А ось Apple Pencil 3 цілком можуть представити вже завтра, але тільки як гаджет другого плану. Головною ж новинкою, ймовірно, стане iPad Pro 2021.

Що з цього виявиться правдою, дізнаємося вже завтра. Але я сподіваюсь. що Apple порадує і крім всього вищезазначеного, покаже ще й AirTag та AirPods 3 покоління. Вже дуже хочеться побачити довгоочікувані новинки.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні гаджети Apple:
Коментарі
Додати коментар