Це найкраща нова функція для AirPods в iOS 14!

Це найкраще, що Apple могла запропонувати нам в iOS 14! Так, екран вхідного дзвінка у вигляді повідомлення – це ТОП, так, мені дуже сподобалися віджети, так, iOS 14 в цілому змінилася і стала набагато приємнішою, навіть у версії 14.0. Але те, що Apple зробила з AirPods Pro в iOS 14...

З усією відповідальністю заявляю – це найкраще, що я коли-небудь чув у навушниках! І мова зараз не про якість звучання, зовсім ні. Мова про технологію просторового аудіо, яка дозволяє відчувати ефект присутності не з системою 5.0, а просто в навушниках!

Як активувати просторове аудіо в iOS 14?

Apple називає це «театральним досвідом». Використовуючи датчики на AirPods Pro та iPhone або iPad, технологія забезпечує ефект багатоканального об'ємного звучання, немов ти сидиш в концертному залі або в кінотеатрі.



ezh|864х452-1.png

Повертаєш голову в бік і чуєш, що відбувається попереду одним вухом голосніше. Прямо дійсно як перед великою сценою. Вражає!

-16%
MWP22
9 495 ₴
7 999 ₴
200 $

І так, зараз технологія доступна тільки на AirPods Pro. Але це відмінний привід задуматися над придбанням Pro навушників Apple. Я ось задумався :)

А щоб все запрацювало, необхідно оновити AirPods Pro та iPhone до останньої актуальної версії операційної системи. І якщо з останнім все просто: перейди в Параметри – Загальні – Оновлення ПЗ – Завантажити і встановити iOS 14, то з AirPods Pro все не так очевидно.

Щоб оновити навушники, необхідно скласти їх в кейс і поставити його на зарядку поруч з підключеним до WiFi iPhone з iOS 14 на борту. Важливо при цьому закрити кришку чохла на кілька хвилин, а потім відкрити. Весь процес займе не більше декількох хвилин, але почнеться не відразу.

Ну а подивитися останню встановлену версію ОС навушників можна тепер прямо в налаштуваннях Bluetooth: Параметри – Bluetooth – «i» навпроти AirPods Pro. На момент написання матеріалу, останнім актуальне оновленням повинно бути 3A283, або новіше.

Тут же можна активувати Просторове аудіо.



ezh|864х452-2.png

Як все це працює? По суті AirPods Pro та iPhone створюють те, що в Apple називають звуковим полем. Воно орієнтоване на пристрій з якого ти споживаєш контент (iPhone чи iPad), направляючи звук в сторону AirPods, в залежності від їх переміщень в просторі.

Я вже спробував і тепер точно впевнений, що хочу поміняти свої AirPods 2 покоління на AirPods Pro. Це захоплюючий досвід!

І зауваж, тобі нічого не потрібно за це доплачувати. Просто встанови оновлення і насолоджуйся! Купуючи техніку Apple, ти отримуєш турботу і нові функції у подарунок.

Але це ще не все. З оновленням операційних систем, ти отримаєш і кілька інших важливих фішок, які будуть працювати з усіма AirPods. І найсмачніше – це автоматичне перемикання між пристроями. Про них ми вже розповіли в одній з наших попередній статей: 5 нових крутих фішок AirPods.



Без назви-2.png


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар