Кращі і гірші iPhone за всю історію компанії Apple


У кожного з нас є свої унікальні переваги в одязі, їжі, техніці та інше. І, на сьогоднішній день, практично у кожного є свій власний смартфон. Це один з найбільш потрібних гаджетів в сучасних умовах. І навіть серед цих пристроїв користувач вибирає підходящий саме для нього.


Android або iOS?

У першу чергу користувачі зазвичай приділяють увагу операційній системі. Тут вибір простий, є два основні конкуренти - Android і iOS. І в цьому немає нічого дивного, адже це найстабільніші і багатофункціональні платформи.

Серед девайсів на «зеленому роботі» є безліч невдалих китайських моделей. Вони дивують своєю дешевизною, але працюють відверто погано. І навіть їх хтось купує і використовує кожен день.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Але нам стало цікаво, які моделі смартфонів від Apple користувачі мережі вважають найкращими і найневдалішими. При цьому не можна сказати, що купертіновци коли-небудь випустили хоч одну відверто жахливу модель. Кожен яблучний телефон струснув ринок пристроїв і став дуже популярним.

Але хтось може мати й інша думка. Тому ми вивчили в мережі думки різних людей і зібрали свій список найневдаліших і найкращих смартфонів від Купертіно, які вони коли-небудь випускали.


несмачні яблука


iPhone 3G

Першим список "найгірших" смартфонів відкриє саме ця модель. iPhone 3G вийшов через рік після революційного першого пристрою. І він не зміг похвалитися революційними нововведеннями.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Швидкість роботи залишилася на тому ж рівні, залізний корпус двушки змінився на пластиковий глянець, який помітно дряпався. А його єдиним плюсом стала підтримка мереж третього покоління. Саме тому багато користувачів вважають iPhone 3G досить невдалою моделлю.


iPhone 5c

Це пристрій вийшов разом з культовою моделлю iPhone 5s. При цьому, значно поступалося в технічній начинці. Єдине, що гаджет міг запропонувати своєму покупцеві - це яскраві кольори пластикових корпусів і більш доступна ціна. Але популярність він так і не знайшов. Навіть через час, коли ціна на iPhone 5c впала.


iPhone 6 Plus

Так-так, це той самий телефон, який гнувся в задній кишені. Свого часу ця особливість великої шістки наробила шуму в мережі. Крім цього недоліку, iPhone 6 Plus отримав той же залізо, що і в малюка. Але за рахунок великого екрану працював помітно повільніше.


Кращі плоди компанії Apple


iPhone 7 і iPhone 7 Plus

Цей топ відкриють відразу дві «сімки»: стандартна і збільшена. Саме це покоління вперше отримало захист від води, шикарну камеру і потужний процесор, які відмінно справляються зі своїм завданням і до сих пір.

А ще лінійка iPhone 7 стала найбільш продаваною моделлю в історії компанії. І не дивно, з огляду на характеристики смартфона, яких вистачає до сих пір, підтримку найостанніших оновлень операційної системи, навіть через три роки з моменту виходу моделі, і доступна ціна.


iPhone SE - оновлений малюк

Пам'ятаєш вихід малюка iPhone SE? Він викликав справжній фурор і зібрав найкращі коментарі в свою сторону не тільки від власників, але і від експертів. 4-дюймовий екран, найзручніший в історії смартфоностроенія корпус, який зібрав в собі кращу начинку на той час і дух Стіва Джобса - найкраще що можна було придумати для телефону.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Крім того, він також як і iPhone 7 оновиться до iOS 13. Ну а що говорити про потреби ринку в продовженні цієї лінійки ... Мережа здригається від кожного нового слуху про можливий вихід iPhone SE 2.


«Четвірка»

Після перших двох яблучних смартфонів Apple викотила по-справжньому "фантастичну четвірку". Її обожнювали і їй захоплювалися. Металева рамка і скляний задній корпус - дизайн, який в тренді досі. Це культове пристрій, яким деякі фанати користуються досі і це вище всіх похвал.


iPhone X

Два роки тому в Купертіно нам показали відразу кілька нових телефонів. Одним з них був iPhone X , який позначив майбутній вектор розвитку компанії.


EzhNewsSite-700x3685.jpg

На щастя, він припав до душі багатьом, незважаючи на неоднозначне і точно незвичне рішення у вигляді сканера особи, відсутності кнопки Home і унікальне жестової управління. Тепер такий дизайн став еталоном, але Apple - перша компанія, яка зважилася на радикальні зміни, ризикуючи всім. І не прогадала.


iPhone 5S - найкраща «S-ка»

Самим легендарним з усієї серії став саме 5S. Його дизайн використовували тричі за всю історію компанії, а на момент виходу він був значно потужнішим попередника. Крім того, розробники підтримували його більше 6 років, і тільки в цьому році відмовилися від подальшого оновлення до iOS 13.

Який з цих смартфонів найкращий, а який гірший - вирішувати тобі, у кожного свої переваги. Але ми сподіваємося, що ти завжди підбирав собі найкомфортніший варіант і з задоволенням його використовував.

Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Коментарі
Додати коментар