Кращі ігри Sony PlayStation 4


Sony Playstation 4 – ігрова консоль, що дозволяє зануритися в світ ігор настільки ж просто і зручно, наскільки це взагалі можливо. І якщо до карантину про PS4 думали в основному цінителі ігор – зараз про приставку мріє практично кожен.

Якщо раптом у тебе ще немає Sony Playstation, а дивитися серіали і читати книги більше немає сил – саме час дозволити собі трохи розслабитися.





Кращі ігри Sony Playstation 4 на двох і не тільки

Так, з огляду на спільне проведення часу в замкнутому просторі та захопленість консольними іграми не тільки дітей і хлопців (як представників дорослих дітей), а й дівчат, ми вирішили зробити акцент на іграх для двох.

Але це не означає, що грати одному буде не цікаво! А почнемо ми, мабуть, з класики.

Спеціальна ціна-4%
PS5_BLR
24 605 ₴
23 699 ₴
591 $

MORTAL KOMBAT 11

Як виявилося, брутальний файтинг – це те, що дуже подобається дівчатам. І не тільки спостерігати. Представниці прекрасної статі із задоволенням беруть в руки джойстики та, з захопленням в очах, «мочать» суперника.

У гру можна грати одному або вдвох, проти комп'ютера. Вивчай комбінації ударів і вперед!




Наступне місце в нашій добірці зайняв відомий спортивний симулятор.

FIFA 20

Це 26-й за рахунком проект серії, а значить у творців точно був час пропрацювати всі деталі. У грі помітний тісний зв'язок з реальною Лігою чемпіонів. При чому це відстежується і за підбором гравців в команди, і за оформленням, і навіть по озвучці.

Тут можна зіграти швидкий матч, а можна побудувати кар'єру і пройти всю лігу від початку до кінця. Загалом вибирай команду і погнали!



 

А ця гра змусила багатьох з нас відкласти всі свої справи і зібратися всій родині разом.

KNOWLEDGE IS POWER

Це не просто вікторина, це вікторина в новому форматі. У гру можуть грати до шести осіб, а для участі тобі знадобиться не тільки консоль Sony, але і твій смартфон. Проблем з цим не виникне, додаток гри є як на iOS, так і на Android.

У грі 12 раундів до фіналу, а питання вибирають самі гравці. Відмінна забава для сім'ї та компанії!




Далі йде гра, в якій чіпляє і ігровий процес, і атмосфера.

DIABLO III

Не дивлячись на те, що вона спочатку створювалася для ПК, розробникам вдалося адаптувати гру для консолі так, щоб гравці цього не відчували.

Є режим для одного і двох джойстиків. А оптимізація ігрового процесу – це те, за що ми не могли не включити гру в нашу добірку. Просто спробуй сам!




І, звичайно ж, ми любимо, цінуємо і граємо в гонки.

PROJECT CARS

Гра, яку люблять геймери і навіть справжні пілоти команди Audi Sport – вони використовують її для тренувань перед змаганнями.

Це стало можливим завдяки реалістичності ігрового процесу. Машини їдуть, як в житті. Домогтися такого результату творцям допомагали справжні гонщики.

Що стосується сюжету, то тут тебе чекають гонки, які починаються вдень і плавно перетікають у ніч. А погодні умови додають екшену. Коротше кажучи, вибирай трасу, тачку і поїхали!




Це були ТОП-5 ігор, за версією команди Техно Їжак, в які ми з задоволенням граємо самі і які можемо сміливо порекомендувати тобі. Але ж ми знаємо, що ігор для Playstation 4 значно більше і кожен може знайти щось на свій смак. Тож

Вибирай консоль, гру і погнали!


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар