Кращі смартфони 2019


Ще трохи і ми будемо проводжати 2019 рік з своїми близькими під звуки вибуху петард, пробки з-під шампанського що вилітає і вхідних повідомлень. У цей вечір ми задумаємося про кращі моменти, які нам приніс рік, що минає.

Напевно ти чекаєш вже цього моменту, але залишилося зовсім небагато, потерпи. Сьогодні занурюватися в особисті спогади не будемо, а згадаємо найкращі смартфони, які вийшли за цей час.


Топ-3 найкращих смартфона 2019

Популярне в технологічному світі видання IGN підвело нещодавно підсумки 2019 року і назвало кращі смартфони року, що минає. Серед них не виявилося жодного пристрою від Samsung і китайських виробників Xiaomi і Huawei. Хоча, це цілком об'єктивно, адже ці виробники нас теж не здивували.


Ezh864х452-01.jpg

А ось гаджети від Apple зайняли відразу два рядки рейтингу. До речі, виглядає він наступним чином:

  • iPhone 11 – перше місце.
  • Google Pixel 3a – друге.
  • iPhone 11 Pro – третє.

Кращим смартфоном визнаний iPhone 11 – найдоступніший з нової лінійки від Купертіно. Судді відбирали переможців по найкращим характеристикам, підтримки інноваційних технологій фотозйомки та відносно низькій ціні.


Ezh864х452-02.jpg

На другому місці несподівано закріпився гаджет від пошуковика. Він дійсно здивував в цьому році багатьох користувачів і нас, в тому числі. Google добре попрацював над його камерою, яку не перестають порівнювати з потрійним модулем бронзового переможця –iPhone 11 Pro. До речі його вартість в Європі помітно нижче інших флагманів.

Хоча, “про-смартфон”, хотілося б бачити на другому місці. У ньому і кращий на ринку мобільний процесор і потрійний модуль камери – все по критеріям. Але, швидше за все, iPhone 11 Pro підвела ціна.

Ну а втім навіть такий розклад подій нам подобається. Лідерами топа стали саме ті пристрої, які в цьому році здивували і нас, і весь світ. Тому з результатами ми згодні.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар