Найпотужніший комп'ютер Apple надійде у продаж сьогодні! Mac Pro & Pro Display XDR 2019


Корпорація Apple не любить затягувати з виходом нових пристроїв. Розробники завжди вкладають всі сили, щоб встигнути підготувати свіжий гаджет якраз до презентації, що найчастіше їм вдається.

Але це зовсім не про Mac Pro 2019 і Pro Display XDR. Купертинівці сильно затягли з його релізом, хоча перша презентація комп'ютера пройшла ще в червні. Але вже сьогодні можна буде оформити попереднє замовлення на найпотужнiший Mac. Правда покищо не в нашому регіоні.


Коли Mac Pro 2019 з'явиться у нас?

Традиційно, країнами першої хвилі продажів стануть США, Канада і країни Європи. Коли Mac Pro 2019 і Pro Display XDR з'явиться у нас поки важко сказати. Швидше за все, доведеться почекати щонайбільше кiлька тижнiв і вже в кінці грудня або напочатку січня пристрій з'явиться у продажу.


Ezh864х452-01.jpg

Але навіть така затримка не вплине на його популярність. Це професійна робоча станція, і її придбають тільки ті користувачі, яким він дiйсно потрібен. Скажімо, дизайнери або програмісти, яким необхідно дуже потужне «залізо» для складних завдань. А з «начинкою» купертинiвцi дуже постаралися.


Характеристики Mac Pro 19

Базова конфігурація коштує на офіційному сайті вiд 5999 доларів США без врахування податкiв. Але навіть її продуктивність вражає.

  • 8-ядерний процесор Intel Xeon W з частотою 3,5 ГГц
  • 32 ГБ оперативної пам'яті DDR4
  • Відеокарта AMD Radeon Pro 580X з 8 ГБ GDDR5
  • SSD-накопичувач ємністю 256 ГБ


Ezh864х452-02.jpg

Для більш вимогливих завдань можна зібрати поліпшену конфігурацію з 28-ядерним процесором, 1,5 ТБ оперативної пам'яті і навіть з більш продуктивною відеокартою.

Хоча і обійдеться це майже в десять разів дорожче, ніж базова комплектація. Але за краще завжди доводиться платити більше. Радує, що навіть найбільш продвинутому фахівцю робоча станція припаде до душі, адже всі комплектуючі можна підібрати за своїм бажанням.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар