Новий MacBook Pro 13’’ 2020

Варто відмітити, що сьогодні Apple вже не підлаштовується під встановлені нею ж строки оновлення техніки. А оновлені MacBook виходять так же хаотично, як й інші гаджети компанії. Хоча певний порядок все ж таки зберігається.

В кінці 2019-го на сайті компанії з’явився великий MacBook Pro з новим дисплеєм на 16’’. А отже, за всіма законами логіки, меншу 13’' модель варто було чекати в першій половині 2020-го. Саме так і сталося.


MacBook Pro 13''

В понеділок, першого травня, за новою традицією Apple, без презентацій та івентів, на сайті компанії з'явився новий MacBook Pro 13’’. І найголовнішим його нововведенням стала звісно ж стара-нова Magic Keyboard клавіатура типу «ножиці». Тепер вся актуальна лінійка MacBook – MacBook Air 2020MacBook Pro 16'' та MacBook Pro 13'' 2020 має оновлену клавіатуру.



ezh|864х452.png

І це все, що є нового в дизайні тринадцятки. Корпус, Trackpad, кнопка вмикання із вбудованим Touch ID і навіть Touch Bar залишилися такими ж як раніше. Правда останній став коротшим, бо кнопка Esc тепер окрема і фізична, як на MacBook Pro 16’’.

Але це не все, що ми отримали в нових ноутбуках. Тепер мінімальний об’єм накопичувача складає 256 GB, а максимальний можна розширити аж до 4 TB. Правда це все ще не дуже дешево.

А от що-до оперативної пам’яті, то її оновили лише в більш просунутих комплектаціях з 4 роз’ємами Thunderbolt. Тут доступний об’єм оперативної пам’яті коливається від 16 до 32 GB. У моделях же з 2 Thunderbolt, він залишився попереднім – 8 GB.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Ситуація з процесором така ж, як і з оперативною пам’яттю. Лише дві більш топові версії MacBook Pro 13’’ отримали нові процесори 10 покоління Intel Core i5, чи Intel Core i7 на вибір.

Ціна в Сполучених Штатах Америки, без урахування податків та транспортування в Україну, як і раніше стартує від $ 1299. А от в Україні покищо доступне лише предзамовлення.

Хоча ми впевнені, що ноутбуки скоро з’являться у продажу. І, якщо ти не встиг придбати 13’' модель 2019 року, є можливість за ті ж кошти замовити більш топову конфігурацію 2020-го. А покищо, вибирай:

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар