MacBook 12 з Apple Silicon. Можливо вже цієї осені

Варто визнати, що головна інтрига цього року все ж не iPhone 12 і не AirTag – хоча і перший, і другий гаджет хотілося б побачити найближчим часом. Головна інтрига 2020 року – це перехід Apple на власні процесори Apple Silicon.

І першим комерційним MacBook з Apple Silicon на борту стане реінкарнація MacBook 12''.

MacBook 12'' 2020

Чесно кажучи, ще під час онлайн-трансляції WWDC 2020 року, коли Тім Кук представив світу Apple Silicon, я відразу ж подумав про MacBook 12''. На мою суто особисту думку, це найкращий дизайн MacBook за всю історію комп'ютеробудування Apple!



ezh|864х452-1 2.png

Вперше представлений в 2015 році, ультратонкий MacBook з усього одним портом USB-C викликав багато розмов, які не вщухали до 2016, поки не вийшов перший MacBook Pro з USB-C. Це сьогодні відмова від портів виглядає логічною і більше не викликає питань, а тоді...

Але в 2018 MacBook 12'' не оновився і третє покоління зразка 2017 року стало, на сьогоднішній день, останнім. Багато хто вважає, що Apple поквапилася і технології в малюка були занадто революційними для того часу.

Якщо це так, перехід Apple на власні процесори – це найкращий час для реінкарнації MacBook 12''! І нещодавно мої припущення отримали підтвердження.

Видання China Times, спираючись на власні «надійні джерела» опублікувало матеріал про те, що Apple має намір випустити найближчим часом ноутбук, вага якого складе 0,9 кг, а діагональ екрану – 12 дюймів (30,48 см). У купі з іншими джерелами, ця інформація наштовхує на цікаві висновки...



ezh|864х452-2.png

MacBook 12'' 2020 з Apple Silicon всередині обіцяє стати тією першою компактною, потужної, на інших не схожою машиною, яка підніме перевагу Apple на ринку комп'ютерів на новий рівень. І схоже, він буде недосяжний для конкурентів.

Якщо нас не обдурили, в порівнянні з останніми чіпами, що встановлювалися в MacBook 12, Intel Core Y-класу сьомого покоління (Kaby Lake) і Y-класу десятого покоління, Apple Silicon буде перевершувати їх в рази. А це вже привід купити MacBook 12'' 2020 не тільки для інтернет серфінгу, а й для більш серйозних завдань.

Apple, особисто я чекаю реліз MacBook з нетерпінням! Не затримуй продукт, будь ласка :)


Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар