MacBook Air 2022. Невже M1 оновлять до M2?

Apple оновить свою лінійку MacBook Air вже восени цього року. Інсайдери вказують на те, що в майбутніх лептопах буде внесено найграндіозніші дизайнерські нововведення за останні 12 років. Але MacBook Air 2022 може здивувати не лише зовні. Всі чутки про "повітряні" ноутбуки - зібрали в цьому матеріалі.

Дизайн MacBook Air 2022: більше фарб

Подейкують, що купертинівці відійдуть від звичного дизайну, який використовувався останні 12 років. MacBook Air 2022 будуть схожі на останніх представників Pro-родини. Вони виявляться легшими і тоншими, ніж поточна версія.



ezh|864х452.png

Крім того, розробники збираються урізноманітнити забарвлення корпусу "повітряних" лептопів. Вони запозичають яскраве оформлення від моноблоку iMac 24''. Таким чином, ми отримаємо на вибір синій, зелений, рожевий, сріблястий, жовтий, оранжевий та фіолетовий кольори. Хоча відтінки і можуть відрізнятися.

Начинка MacBook Air 2022: покращений дисплей та неймовірні чіпи Apple M2

Найімовірніше, MacBook Air 2022 додадуть mini-LED екран. Це просунута технологія, яка може похвалитися яскравішою картинкою і відмінною яскравістю. Можливо, на дисплеї ноутбуків з'явиться навіть чубчик, як у нових MacBook Pro.

Характеристики MacBook Air 2022:

  • Чіпсет: Apple Silicon M2;
  • Оперативна пам'ять: до 16 ГБ;
  • Накопичувач: до 2 ТБ;
  • Екран: міні-LED;
  • Час роботи: до 22 години;
  • Камера: 1080p;
  • Рознімання: MagSafe 3;
  • Нововведення: кольори корпусу, як у iMac 2021, чубчик, новий дизайн;
Спеціальна ціна-21%
MGN63/Z1240002B/Z12400071
43 499 ₴
34 499 ₴
865 $

Як процесор на борту машин буде стояти новий Apple M2. Як вказують сливи, робота над чіпсетами вже добігає кінця. При цьому друге покоління кристалів буде не таким потужним, як M1 Pro і M1 Max.

Проте воно зможе здивувати дуже економічним енергоспоживанням. Це дозволить ноутбукам протриматися на одному заряді батареї набагато довше. Експерти впевнені, що M2 отримає просунутий графічний чіп із десятьма ядрами. Наприклад, у першому поколінні їх вісім.

Що стосується портів, то в корпусі з'явиться кілька роз'ємів (USB-C) Thunderbolt. Слоту для SD-карт та HDMI чекати не варто. Ці порти залишаться привілеєм для MacBook Pro.

MacBook Air 2022: більше не Air?

Джерела впевнені, що Apple вирішила відмовитися від звичної користувачам приставки Air. Компанія може повернутися до старої назви MacBook. Наскільки ця інформація правдива, поки що невідомо. Але, чесно кажучи, особисто мені хотілося б залишити Air і повернути 12'' MacBook, який Apple зняла з виробництва. З чіпом M2 він став би ідеальним лептопом для багатьох. Ех… Але повернемося до головної теми матеріалу.



2ezh|864х452.png

Авторитетний інсайдер з великим послужним списком Мінґ-Чі Куо каже, що лептопи будуть готові до релізу вже у вересні. Bloomberg припускає, що презентація відбудеться восени. Тому MacBook Air 2022 цілком можна очікувати в жовтні-листопаді, відразу після випуску iPhone 14.

Базова версія MacBook Air з M1 сьогодні коштуватиме 999 доларів без урахування податків та інших зборів. Враховуючи покращення в дисплеї та інші оновлення, новинка може трохи додати в ціні.

Читати наш блог у Telegram
Популярні MacBook Air:
Коментарі
Додати коментар