MacBook Pro 2021 анонсують сьогодні, на WWDC 2021

Сьогодні стартує конференція для розробників WWDC 2021 від Apple. І здається, ми знаємо, який новий пристрій представить нам корпорація.

Нещодавно експерт Деніел Айвс злив інформацію про те, що Купертіно на заході покаже нам не лише нові операційні системи, але й MacBook Pro на процесорі М2 з 14 і 16-дюймовими екранами. А напередодні івенту цю інформацію підтвердили ще кілька інсайдерів.

WWDC 2021: Сюрпризи від Apple

Крім новеньких "про" лептопів, компанія може також показати повнорозмірну колонку HomePod у другому поколінні. Перша версія аудіогаджета вийшла ще в 2018 році, і нещодавно її виробництво зупинили. Буде логічним припустити, що цього року з'явиться нова модель.



111.jpg

Але повернемося до MacBook Pro 2021. З чуток, майбутні лептопи отримають більш тонкий корпус. Вони втратять Touch Bar, але обзаведуться портами HDMI, слотом для SD-карти і переосмисленою магнітною зарядкою MagSafe.

Окремо варто виділити новий чіпсет M1x або M2 (точна назва поки невідома), який з'явиться у ноутбуці. А також mini-LED екран з дуже якісною картинкою. Серед інших нововведень – збільшений час автономної роботи, поліпшена фронтальна камера і динаміки.

Популярні сьогодні MacBook Pro.

Деніел Айвс далеко не перший експерт, який заговорив про анонс MacBook Pro 2021. Багато інших інсайдерів та аналітиків теж обіцяють нам нові "про" лептопи від Apple. Якщо раніше ми категорично не вірили в ці чутки, то зараз вже не відкидаємо таку можливість. Втім, вже сьогодні ми все побачимо на власні очі. Старт івенту заплановано на 20:00.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар