MacBook Pro 2021. Що вже відомо про MacBook 14'' та 16'' з новим дизайном

У листопаді 2020 року компанія Apple представила перший MacBook Pro на власному процесорі M1. Але крім нового чіпсета в моделі, на жаль, не було інших великих змін в дизайні та специфікаціях.

За даними інсайдерів, розробники все ж готують велике оновлення лінійки яблучних лептопів до осені 2021 року. А один з найвідоміших аналітиків Мінг-Чі Куо, і видавництво Bloomberg стверджують, що Apple вже працює над двома новими моделями MacBook Pro 2021. Ці пристрої отримають дуже багато нововведень.

Дизайн MacBook Pro 2021

За чутками, найбільші зміни торкнутися дизайну лептопа. Купертіно випустить дві моделі з 14-дюймовим та 16-дюймовим екраном. Вони замінять своїх попередників – MacBook Pro 13'' і MacBook Pro 16''.



ezh|864х452-1.jpg

Але незважаючи на те, що один з гаджетів отримає збільшений дисплей, габарити ноутбуків у порівнянні з минулим поколінням практично не зміняться. Все завдяки тому, що розробники значно зменшать рамки навколо екрану і збільшать сам дисплей.

Крім цього, інсайдери стверджують, що MacBook Pro 2021 отримають нову прямокутну форму корпусу з плоскими краями, без вигину. Дизайном вони будуть дуже нагадувати iPhone 12 та iPad Pro 2020.

Порти і зарядка MacBook Pro 2021

Подейкують, що майбутні новинки отримають більше портів. Які саме роз'єми з'являться – невідомо. Цілком можливо, розробники додадуть більше USB-C і повернуть HDMI або слот для SD-карти.



ezh|864х452-2.jpg

Крім цього, є інформація, що розробники повернуть магнітну зарядку MagSafe. Раніше її використовували в яблучних лептопах з 2006 по 2016 рік, а в минулому році під цим брендом зробили окремий варіант зарядки для лінійки iPhone 12. Бездротова зарядка дуже сподобалася користувачам смартфона, тому тепер вони чекають її і у ноутбуках компанії.

Процесор і Touch Bar MacBook Pro 2021

Пристрої будуть працювати на базі процесора Apple Silicon М1. Подейкують, що розробники поліпшать його і випустять нову модифікацію під назвою M1X. У ньому буде до 16 продуктивних ядер і 4 енергоефективних. За продуктивністю він буде перевершувати будь-який з чіпсетів Intel.

А ось Touch Bar розробники приберуть. Сенсорна панель під екраном була фішкою лінійки MacBook Pro з 2016 року. На неї виводилася додаткова інформація про стан ноутбука, роботу додатків та інше. Найімовірніше, її знову замінять на фізичні клавіші.



ezh|864х452-3.jpg

Судячи з усього восени 2021 року на нас чекає одне з найбільших оновлень MacBook Pro за останні роки. Новий дизайн прямокутної форми, власний процесор та повернення MagSafe – все це говорить про те, що майбутній яблучний лептоп буде дуже цікавим гаджетом.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар