MacBook Pro 2021 – Apple запустила виробництво революційних лептопів з процесором М1

Одне з найавторитетніших видань DigiTimes оголосило про те, що корпорація Apple вже почала масове виробництво майбутніх 14-дюймового і 16-дюймового MacBook Pro з системою на чіпі М1. Коли їх анонсують і якими будуть лептопи - про все зараз розповімо.

MacBook Pro 2021 Apple Silicon. Коли чекати?

Подейкують, що в Яблучної корпорації вже готуються представити новенькі ноутбуки, традиційно, у вересні або листопаді. При цьому, купертинівці підготують для них окрему презентацію, разом з iPhone 13 на одній сцені вони швидше за все не з'являться.



1фото.jpg 

Що в принципі, не дивно. MacBook Pro 2021 з процесором Apple Silicon напевно заслуговують на окрему івенту. До речі, постачальники збираються випускати з конвеєра по 800 тисяч ноутов щомісяця до кінця осені.

Якими будуть?

Очікується, що новенькі MacBook Pro отримають дизайн з обрізаними рамками екрану. Він буде працювати на покращеному ARM-чіпі. Інсайдери стверджують, що в корпус яблучного лептопа повернеться роз'єм для зарядки MagSafe. Точно такий же, що використовувався в попередніх моделях. Чекаємо також повернення картридера.


Зміниться і екран. Він буде виготовлений за технологією mini-LED, як і дисплей 12,9-дюймового iPad Pro 2021. Якість зображення значно покращиться, картинка стане яскравішою і більш насиченою.

Вся ця інформація дуже схожа на правду. Так що ми майже впевнені, що лептопи вийдуть точно в строк і отримають всі перераховані вище характеристики. Детальніше дізнаємося вже в листопаді, залишається тільки чекати.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар