macOS Catalina. Оновитися можна буде вже завтра. І ось чому


Вперше з моменту вересневого івенту Apple в мережі з'явилися хоч якісь здогади щодо дати виходу фінальної версії macOS Catalina. За останні тижні ми побачили повноцінні версії абсолютно всіх платформ корпорації, а деякі з них вже встигли отримати апгрейди.


Коли ж з'явиться macOS Catalina?

І хоча офіційної інформації все ще немає, авторитетне видання MacRumors вважає, що реліз прошивки для Mac відбудеться вже завтра, 4 жовтня. Такий висновок вони зробили, помітивши невелику витік на датської версії офіційного сайту Купертіно.

На сторінці в розділі присвяченій оновленню Catalina значиться, що новий сервіс Apple Arcade з'явиться в спеціальному магазині додатків 4 жовтня. Цей анонс можна віднести до магазинів інших платформ, а тільки до Mac App Store. Як відомо, на iOS, iPadOS та інших операційних системах Apple додаток вже є.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Раніше розробники заявляли, що ігровий сервіс буде доступний тільки на новій версії прошивки. Тому ймовірність того, що він запуститься на macOS Mojave виключається.

Але навіть в цій інформації не все так однозначно. Справа в тому, що раніше купертіновци випускали оновлення для MacBook та інших комп'ютерів в понеділок або вівторок. Згідно з календарем, 4 число цього місяця припадає на п'ятницю.

Можливо, співробітники вирішили порушити традицію. Також є ймовірність, що вони не випадково вибрали цей день, адже OS X Snow Leopard була випущені рівно 10 років тому саме в п'ятницю.

Що ж, ми з нетерпінням чекаємо нову операційну систему, щоб нарешті поставити вінальную версію прошивки на наші MacBook .

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар